Τι χρειαζόμαστε:
- 2 κούπες βρασμένα ρεβύθια
- 1 κουτ. της σούπας ταχίνι
- 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού
- 1/4 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1/4 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το βιβλίο συνταγών Vegan Lunch Box της Jennifer McCann. H ίδια διατηρεί ένα πολύ όμορφο μπλογκ http://veganlunchbox.blogspot.com/.