Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 2017 2018
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 2, 5ος κύκλος στον Alpha

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 2, 5ος κύκλος. Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, 21:50. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να… παραδώσει τον Αλέξανδρο στην άλλη μαμά, τη μαμά πατρίδα. Φυσικά, πάντα με το δικό της ιδιαίτερο στυλ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι, για μια ακόμη φορά, θα γίνουν οικογενειακώς ρεζίλι!
Μεγάλη συμφορά χτυπάει το σπιτικό του ζευγαριού, όταν έρχεται ο πρώτος λογαριασμός. Ο Άγγελος θα αναγκαστεί να βρει μια «κανονική» δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του και η Βέλη θα αναγκαστεί να τον υποστηρίξει… και να τον ανεχτεί.
Ήρθε η ώρα της κρίσης! Η Βούλα όντως γράφεται στην τρίτη λυκείου, αλλά ο Μηνάς δεν μπορεί να το διαχειριστεί και πολύ ώριμα…
Η Ξένια ανησυχεί για την κόρη τους, την Σοφία και πείθει τον Μπάμπη να πάνε να μιλήσουν σε ψυχολόγο για το παιδί. Ο ψυχολόγος τους λέει πως η κόρη τους είναι μια χαρά και το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Ο Μπάμπης και η Ξένια προσπαθούν μετά το σοκ να τονώσουν τη σχέση τους.


Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» εδώ και για άμεση ενημέρωση νέων επεισοδίων, γίνετε μέλη εδώ

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here