Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Κόκκινο νυφικό» που θα προβληθεί Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 22:45. Η στιγμή της αποκάλυψης του δολοφόνου έχει φτάσει και όλα τα γεγονότα οδηγούν σ’ αυτόν.


Ο Όμηρος αρνείται να πιστέψει ότι η Πόλυ είναι η δολοφόνος. Τα τρία κορίτσια, από την άλλη, επιμένουν για την ενοχή της και η σύγκρουσή τους έχει απρόσμενα αποτελέσματα. Στο παρασκήνιο, όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει ανακαλύψει την αλήθεια και αυτό δεν είναι άλλο από τον Άρη Καρζή, για τον οποίο ο Όμηρος μέχρι τώρα πίστευε ότι υπάρχει μόνο στη φαντασία του. Η πραγματικότητα θα τον διαψεύσει και οι ζωές όλων των ηρώων θα πάρουν άλλη τροπή στο πέρασμα του χρόνου.

Η Κατρίνα θα ανοίξει το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών, η Σίλια θα ακολουθήσει την καρδιά της που θα την οδηγήσει στην Κρήτη και η Στάμη θα βρει τον έρωτα εκεί που δεν το περίμενε. Η Μάιρα θα εγκλωβίσει τον Δημήτρη στα δικά της σχέδια, εκμεταλλευόμενη μια τυχαία αφορμή και ο Φίλιππος θα νικήσει προς το παρόν τις αναστολές του. Τέλος, ο Όμηρος θα αναγκαστεί να «προσγειωθεί» σ’ αυτό που η μοίρα τού έφερε, μέσα στην παράξενη περιπέτεια που έμπλεξε τις ζωές όλων: ένα κόκκινο νυφικό! Νέα για αγαπημένες σειρές, από το Instagram .. ακολουθήστε μας!

Δείτε όλα τα επεισόδια του της σειράς Κόκκινο νυφικό

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here