Ελπίδα Μορφούλη Hell's Kitchen
Ελπίδα Μορφούλη - Hell's Kitchen - Το βιογραφικό και η ηλικία της

Η Ελπίδα Μορφούλη είναι μία από τις παίκτριες του Hell’s Kitchen στον ANT1 και είναι από το Λονδίνο.


Κατάγεται από τη Χαλκιδική. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο. Έφυγε από την Ελλάδα όταν ήταν 21 ετών. Στο Λονδίνο της αρέσει η αξιοκρατία αν και θεωρεί τις συνθήκες εργασίας μέσα στις κουζίνες πολύ σκληρές. Δούλεψε για έξι μήνες στη Γερμανία και βρέθηκε για ένα χρόνο στη Γαλλία για να μάθει τη γλώσσα.

Ασχολείται με την υγιεινή διατροφή και τα αγνά υλικά. Της αρέσει να συμβουλεύει τους οικείους της, πώς να τρέφονται σωστά χωρίς στερήσεις. Έχει δίπλωμα διατροφολογίας κατά και υπέρ των ασθενειών, από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και δίπλωμα διατροφολογίας και υγείας από αγγλικό κολλέγιο. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Τις επαγγελματικές της ευκαιρίες, τις αποδίδει, στο ότι βρέθηκε στον κατάλληλο τόπο, την κατάλληλη στιγμή και γνώρισε τους σωστούς ανθρώπους. Ο πατέρας της είναι υδραυλικός και η μητέρα της ασχολείται με τα οικιακά. Έχει μία αδερφή έξι χρόνια μεγαλύτερη που ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Δηλώνει πειθαρχημένο άτομο. Λέει ότι έψαχνε έναν τρόπο να γυρίσει στην Ελλάδα και θεωρεί ότι βρήκε τον πιο ακραίο για την ιδιοσυγκρασία της, να δηλώσει συμμετοχή στοHell’skitchen.

Ελπίδα Μορφούλη Ηλικία

Ελπίδα Μορφούλη Ηλικία

Ηλικία: 32
Επάγγελμα: Μαγείρισσα. Εργάζεται ως Υπεύθυνη οργάνωσης όλων των τμημάτων ποτού και φαγητού στο TheWaldorf του HiltonWorldwide
Προϋπηρεσία: TheWaldorf, υπεύθυνη οργάνωσης κουζίνας (HiltonWordwide), RoyalParkHotel – Αρχιμάγειρας, OliveLand – SousChef
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμη

Δείτε όλους τους παίκτες

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας