Hell’s Kitchen παίκτες
20 μάγειρες με φιλοδοξίες (δέκα αγόρια και 10 κορίτσια), πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών διαδικασιών που στην πορεία θα γίνουν ατομικές. Οι δοκιμασίες είναι σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου και συγκεκριμένα στο πιο ιδιαίτερο εστιατόριο που έγινε στην Αθήνα. Οι διαγωνιζόμενοι του Hell’s Kitchen, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες δοκιμασίες και πρέπει να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «πελατών» και του Έκτορα Μποτρίνι καθώς και να αντιμετωπίσουν την «χωρίς οίκτο» κριτική του.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν για αρχή σε δύο ομάδες, μπλε (όπου θα είναι οι άνδρες) και κόκκινη (που θα είναι οι γυναίκες). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μια θέση στο Botrini’s restaurant που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin και χρηματικό έπαθλο, αξίας 30.000€.
Δημήτρης Βίλλιος
Αυτόν τον καιρό είναι μόνος καθώς έχει γίνει επιλεκτικός στις σχέσεις του. Η μεγαλύτερη σχέση που είχε, κράτησε τέσσερα χρόνια και τον σημάδεψε αρκετά. Χάρη στην τότε κοπέλα του, διαπίστωσε την κλίση του προς τη μαγειρική. Έχει τελειώσει και σχολή κομμωτικής.
Διαβάστε περισσότερα για το Δημήτρη εδώ
Αλέξανδρος Ζαλαβράς
Έχει ταξιδέψει μέχρι το Μαϊάμι όπου έχει εργαστεί εκεί σε μεγάλα εστιατόρια. Θέλει να μυήσει τον κόσμο σε νέες μαγειρικές τεχνικές και στη μοντέρνα κουζίνα. Συγκατοικεί με την κοπέλα του αν και η σχέση τους μετρά μόλις τρεις μήνες. Αγαπάει τη μουσική και από 15 ετών έπαιζε RnB και ραπ σε κλαμπ.
Διαβάστε περισσότερα για το Αλέξανδρο εδώ
Γιώργης Ζίρκας
Η μητέρα του είναι από τη Ρουμανία και εκείνος γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και έμειναν μέχρι τα δέκα του χρόνια. Έπειτα μετακόμισαν στην Τρίπολη. Η μητέρα του ήταν ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου εκεί.
Διαβάστε περισσότερα για το Γιώργης εδώ
Nίνο Τσατσούλης
Από πολύ νωρίς κατάλαβε την αγάπη του για την μαγειρική. Από δέκα ετών δούλευε στο πλάι των γονιών του, στο οικογενειακό εστιατόριο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.
Διαβάστε περισσότερα για το Nίνο εδώ
Ραφαήλ Τσακίρης
Μαγειρεύει από 13 χρόνων. Μετά το σχολείο πήγαινε στην επιχείρηση όπου δούλευε ο πατριός του ως barman για να βοηθήσει μέσα στην κουζίνα. Λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού, έχει πάρει μέρος σε αγώνες ταχύτητας.
Διαβάστε περισσότερα για το Ραφαήλ εδώ
Σταύρος Σκάρος
Η μητέρα του είναι από τη Σιγκαπούρη. Τόπος καταγωγής και της μητέρας του δικού του παιδιού. Έχει πάθος με την μαγειρική και συμμετέχει σε κάθε διαγωνισμό που γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Διαβάστε περισσότερα για τον Σταύρο εδώ
Γιώργος Σκοπελίτης
Του αρέσει η δουλειά του και του απορροφά πολύ χρόνο. Ασχολήθηκε στα μαθητικά του χρόνια, με το μπάσκετ. Έχει σχέση με την κοπέλα του 6 χρόνια. Δηλώνει ευχάριστος και επικοινωνιακός.
Διαβάστε περισσότερα για τον Γιώργο εδώ
Κωνσταντίνος Χαλουλάκος
Οι φίλοι του τον αποκαλούν «Χοντρίνι». Ασχολήθηκε με τη μαγειρική γιατί του αρέσουν οι γεύσεις. Εάν δε μαγειρεύει, τρώει. Παντρεύεται τον Απρίλιο.
Διαβάστε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο εδώ
Δημήτρης Λαγογιάννης
Ξεκίνησε να δουλεύει τα καλοκαίρια ως σερβιτόρος σε ξενοδοχεία της Κρήτης. Το χειμώνα βοηθούσε τον πατέρα του, που ήταν ελαιοχρωματιστής και παράλληλα το βράδυ δούλευε ως barman σε νυχτερινά μαγαζιά.
Διαβάστε περισσότερα για τον Δημήτρη εδώ
Ευγένιος Χαραλάμπους
Είναι μισός Ουκρανός από τη μεριά της μητέρας του και μισός Κύπριος από τον πατέρα του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία. Στην ηλικία των 12 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Κύπρο. Του άρεσε περισσότερο η ζωή εκεί αν και δυσκολεύτηκε με τη γλώσσα.
Διαβάστε περισσότερα για τον Ευγένιο εδώ
Σεμίνα Κατσίβα
Έπαιζε μπάσκετ στον Όμιλο του Παλαιού Φαλήρου από την πρώτη δημοτικού μέχρι το λύκειο. Από έντεκα ετών παρακολουθούσε τακτικά σεμινάρια μαγειρικής.
Διαβάστε περισσότερα για την Σεμίνα εδώ
Γεωργία Σαρρηγιάννη
Έχει το δικό της μεζεδοκαφενείο στο Φάληρο και είναι γνωστή για τους μεζέδες της. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της τελειομανή και δύσκολο άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα για την Γεωργία εδώ
Τριανταφυλιά Ουσαντζοπούλου
Από 18 χρονών δουλεύει κοντά στους γονείς της που διατηρούν ανθοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχει άλλα δύο αδέρφια που ασχολούνται με το χώρο της εστίασης.
Διαβάστε περισσότερα για την Τριανταφυλιά εδώ
Δέσποινα Εκατομμάτη
Δουλεύει από το 2015 και από μικρή ήταν ξεκάθαρο γι’ αυτήν ότι θα γίνει μαγείρισσα. Ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα ζαχαροπλαστείο, αλλά το ταλέντο της το έδειξε νωρίς στις φίλες της, όταν προτιμούσε να μαγειρέψει παρά να παραγγείλουν delivery.
Διαβάστε περισσότερα για την Δέσποινα εδώ
Μανταλένα Γιόζια
Eξπέρ στη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης! Γράφει ποιήματα, παραμύθια και ιστορίες. Της αρέσει να μαγειρεύει στα σπίτια των φίλων της αφού δεν έχει ακόμα τη δική της κουζίνα. Η μητέρα της είναι από τη Β. Ήπειρο.
Διαβάστε περισσότερα για την Μανταλένα εδώ
Παναγιώτα Ιωάννου
Καμαρώνει για τα πτυχία, τα βραβεία από γαστρονομικές εκθέσεις και τις συμμετοχές της σε διάφορα σεμινάρια. Από 9 ετών, έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μαγειρική.
Διαβάστε περισσότερα για την Παναγιώτα εδώ
Μαρίνα Χρονά
Ξεκίνησε να δουλεύει στο σουβλατζίδικο του αδελφού της και μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη μαγειρική, όπου εργάστηκε για περισσότερο από ένα χρόνο. Γύρισε στην Ελλάδα πριν από δύο μήνες. Είναι πολυταξιδεμένη.
Διαβάστε περισσότερα για την Μαρίνα εδώ
Ελπίδα Μορφούλη
Κατάγεται από τη Χαλκιδική. Ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται σε μεγάλο εστιατόριο. Έφυγε από την Ελλάδα όταν ήταν 21 ετών.
Διαβάστε περισσότερα για την Ελπίδα εδώ
Ιωάννα Βουτσά
Προσωπικές πληροφορίες: Έχει εκδώσει δυο βιβλία. Έγραφε από μικρή και έχει ετοιμάσει ακόμη ένα μυθιστόρημα. Μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, αφού οι γονείς της είχαν εστιατόριο, στη Γερμανία.
Διαβάστε περισσότερα για την Ιωάννα εδώ
Μαρία Παρπέρη
Προσωπικές πληροφορίες: Υπήρξε αθλήτρια με διακρίσεις στα μαθητικά της χρόνια. Στην ηλικία των 14 ετών έπαιζε μπάσκετ σε Κυπριακή ομάδα ενώ έκανε και στίβο. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πένταθλο και την τρίτη θέση στο ακόντιο.
Διαβάστε περισσότερα για την Μαρία εδώ
[td_smart_list_end]
Οι παραπάνω είναι οι 20 διαγωνιζόμενοι του Hell’skitchen στον ANT1. Είναι επαγγελματίες, με πάθος για τη μαγειρική, που θα πρέπει να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους, με στόχο το έπαθλο και τη θέση στο εστιατόριο του Μποτρίνι. Ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι εκεί για να τους καθοδηγεί και να τους κρίνει. Όποιος αντέξει να μαγειρέψει στην κουζίνα του θα πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στο στόχο.