Ποια είναι η ηλικία του επιχειρηματία; Πόσο χρονών είναι ο Χάρης Γιακουμάτος; Γνωρίστε τον προπονητή πόλο από την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2.


Χάρης Γιακουμάτος survivor
Ο Χάρης Γιακουμάτος στο Survivor 2

Χάρης Γιακουμάτος: Το βιογραφικό του

Ο Χάρης Γιακουμάτος κατάγεται από την Κεφαλλονιά, ζει όμως από μικρός στο Μαρούσι Αττικής. Έχει εργαστεί για δεκαοκτώ χρόνια ως μοντέλο, είναι προπονητής πόλο στην ομάδα που παίζει και ο ίδιος δηλαδή στον Νηρέα Χαλανδρίου. Τα τελευταία εφτά χρόνια έχει δικό του μπαρ στο Χαλάνδρι. Έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στις σειρές «7 Ζωές» και «Τρίχες» στον ANT1 άλλα και στη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha.

Στο τρέιλερ του Survivor δήλωσε: «Στο Survivor απλά θα ξεπεράσω όλους τους αντιπάλους μου». Στην παρουσίαση των παικτών στην εκπομπή ΕΔΩ πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, ο Χάρης δήλωσε: «Η απόφαση για να ρθω στο Survivor ήταν σχετικά εύκολη γιατί η γυμναστική που κάνω κάθε μέρα είναι το παρκούρ, το παρκούρ είναι ένα μέρος αθλημάτων, ο ανταγωνισμός είναι μέρος της φύσης μου και λέω γιατί όχι να το δοκιμάσουμε» και συνεχίζει λέγοντας τον στόχο του: «Στόχος μου είναι να βγω νικητής όπως νομίζω κάθε παιδί που μπαίνει. Για μένα η νίκη είναι ένα μεγάλο πράγμα, όχι όμως να καταπατήσω τις αξίες μου. Θα προσπαθήσω να γίνω νικητής άλλα βασισμένο πάνω στο χαρακτήρα μου και σε όλες τις αξίες που μου χει δώσει η οικογένεια μου και η αθλητική μου παιδεία» και καταλήγει στο που θα αφιέρωνε τη νίκη του: «Δύο είναι οι άνθρωποι που θα αφιέρωνα τη νίκη μου. Η γυναίκα μου (πρώτα από όλα, ο πρώτος Survivor) και δεύτερον ο γιος μου που θα τυραννάει τη γυναίκα μου όσο εγώ λείπω.»

Χάρης Γιακουμάτος Ηλικία
Ο Χάρης Γιακουμάτος λέει την ηλικία του

Χάρης Γιακουμάτος: Ηλικία και ημερομηνία γέννησης

Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι από την Κεφαλλονιά όμως μένει στην Αθήνα από την παιδική του ηλικία και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Έχει εργαστεί ως μοντέλο κάνοντας διαφημιστικά σε Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Αίγυπτο. Εκτός από το πόλο που γράψαμε πιο πάνω, έχει κάνει και εναέριο χορό. Στο παρελθόν έχει ζήσει και στη Νέα Υόρκη. Εκτός από προπονητής πόλο, υπήρξε και προπονητής ποδοσφαίρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο που είναι 9 μηνών. Πόσο χρονών είναι ο παίκτης των Μαχητών; Είναι 36 ετών. Η ημερομηνία γέννησης του είναι 2 Φεβρουαρίου 1982.

Δείτε εδώ τις ηλικίες των Μαχητών
Δείτε εδώ τις ηλικίες των Διασήμων

loading...