Ποια είναι η ηλικία του κινηματογραφιστή; Πόσο χρονών είναι ο Νίκος Θωμάς; Γνωρίστε τον παίκτη του Survivor 2 από την ομάδα των Μαχητών.


Νίκος Θωμάς: Το βιογραφικό του

Ο Νίκος Θωμάς γεννήθηκε στο Κινσάσα του Ζαΐρ και από εκεί και πέρα ζει και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Ο μπαμπά του είναι από την Ελλάδα ενώ η μητέρα του από την Αφρική. Έχει ποσοστό σε μπαρ και έχει εργαστεί σε παραγωγές ως βοηθός παραγωγής. Του αρέσει να μαγειρεύει και θέλει στο μέλλον να ασχοληθεί με αυτό.

Νίκος Θωμάς κινηματογραφιστής
Ο Νίκος Θωμάς στο Survivor

Στο τρέιλερ του Survivor δήλωσε: «Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Για να τα καταφέρεις απαιτούνται δύο πράγματα: Δύναμη στο σώμα και στο μυαλό. Εδώ είμαι». Στην παρουσίαση των παικτών στην εκπομπή ΕΔΩ πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Θωμάς δήλωσε: «Ο λόγος που ήθελα να έρθω στο Survivor, αν εξαιρέσουμε το έπαθλο, ήταν.. όταν το είδα ζήλεψα. Ζήλεψα και ήθελα να είμαι εκεί. Δηλαδή, δεν ήθελα να το χάσω» και συνεχίζει να λέει για τον στόχο του στο παιχνίδι: «Ο στόχος μου σίγουρα είναι να κερδίσω. Δηλαδή έχω έρθει για να κερδίσω. Δηλαδή τώρα, ωραία η εμπειρία και όλα αυτά, άλλα έχω έρθει για να κερδίσω». Που θα αφιέρωνε τη νίκη του; «Τη νίκη μου θα την αφιέρωνα σίγουρα στη μαμά μου και στα ανίψια μου». Πως θα χαρακτήριζε τον εαυτό του; «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου σοβαρό, υπομονετικό, με χιούμορ και δίκαιο. Είναι τα δύο πράγματα που χρειάζεσαι. Δίκαιος γιατί πρέπει να είσαι δίκαιος και δύναμη και στα χέρια και στο κεφάλι» και τέλος κλείνει τη συνέντευξη λέγοντας: «Εγώ για πλάκα δεν ήρθα. Ήρθα για να κερδίσω.»

Νίκος Θωμάς ηλικία
Ο Νίκος Θωμάς λέει την ηλικία του

Νίκος Θωμάς: Ηλικία και ημερομηνία γέννησης

Ο Νίκος Θωμάς γεννήθηκε στην Αφρική όμως από το 1981 μένει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι. Στην Αφρική ο πατέρας του είχε εργοστάσιο με ζαχαρώδη. Έχει συμμετάσχει σε βίντεο κλιπ, σε ταινίες, σε θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Παλιότερα έπαιζε μπάσκετ άλλα και ποδόσφαιρο. Το 1995 ήταν ο πρώτος Λοχίας αφρικανικής καταγωγής στους αλεξιπτωτιστές (ειδικές δυνάμεις). Πόσο χρονών είναι ο παίκτης των Μαχητών; Είναι 41 ετών. Η ημερομηνία γέννησης του σύντομα.

Δείτε εδώ τις ηλικίες των Μαχητών
Δείτε εδώ τις ηλικίες των Διασήμων

loading...