Τhe 2night Show, Τετάρτη 24.2.16


Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 23:15, στο «Τhe 2night Show» ο μοναδικός Τάκης Τσουκαλάς συναντιέται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια απολαυστική συνέντευξη.  Η αγάπη του για την ομάδα του Ολυμπιακού έχει γίνει το σύνθημα της ζωής του «ψωμί τυρί και Ολυμπιακός»

Ο Τεο Θεοδωρίδης άκρως αποκαλυπτικός μιλάει για τα χρόνια που πέρασε στην φυλακή, για τις συνθήκες κράτησης στα σωφρονιστικά ιδρύματα και για τη νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή του.

tha_150216_ant1_2night97483

Στο πλατό του «Τhe 2night Show»βρίσκεται ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1  Γιώργος Παπαδάκης και ο Γρηγόρης του ετοιμάζει πολλές και όμορφες εκπλήξεις!

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο «Τhe 2night Show», ο ροκ Γιάννης Χατζηγεωργίου με το ανατρεπτικότου συγκρότημα RadioActερμηνεύουν ζωντανά το νέο alternativerockτραγούδι τους, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «MeandMyself».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έρχεται στο πλατό της εκπομπής και τραγουδά παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα και την κιθάρα του. Μιλάει στον Γρηγόρη για την επαγγελματική του πλέον ενασχόληση με την μουσική και το τραγούδι, καθώς και για οικογενειακή αρμονία και τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και τον νέο της σύντροφο.

Η Θάλεια Παπαζόγλου σε μια άκρως απολαυστική και ξεκαρδιστική συζήτηση, μιλάει για την απώλεια των γονιών της που της στοίχισε πολύ, ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το γάμο, με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει ότι έχει περάσει την ηλικία γάμου.

Ο Κωνσταντίνος Personas που προκάλεσε χαμό στο youtube με το τραγούδι του «Η πιο Ωραία στην Ελλάδα» έρχεται στην εκπομπή και σε ένα άκρως απολαυστικό παιχνίδι αναδεικνύει ανάμεσα σε 26 Ελληνίδες της showbiz εκείνη που κατέχει τον τίτλο της ωραιότερης στην Ελλάδα.

Το «Τhe 2nightShow», με το Γρηγόρη Αρναούτογλου αυτής της εβδομάδας θα σας καθηλώσει! Μη το χάσετε! Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 23:15, μόνο στον ΑΝΤ1.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here