Η πρώτη εκπομπή ζωντανά για το «Survivor Πανόραμα» και την Ελεονώρα Μελέτη ήδη έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου και αυτό φαίνεται στα μηνύματα του κόσμου στο twitter.


Η παρουσιάστρια του Survivor Πανόραμα υποδέχτηκε την Ειρήνη Παπαδοπούλου μέσω skype, ζωντανά από τον Άγιο Δομίνικο. Η τραγουδίστρια χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια είπε «Είμαι εδώ στις όμορφες παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Είμαι πολύ καλά. »

Για ποιο λόγο αποφάσισε να αποχωρήσει; Ποιοι ήταν οι λόγοι; «Το σκεφτόμουν πολλές μέρες και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου.» Το καλύτερο έπαθλο θεωρεί πως είναι η αγκαλιά του κόσμου. Την συγκίνησε και της έδωσε μεγάλη χαρά. Δεν έχει δει το βίντεο με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τη σκηνή με το μαγιό. Γνωρίζει το περιστατικό επειδή της το ανέφεραν εκεί στον Άγιο Δομίνικο. Δε γνωρίζει ακόμη πότε θα γυρίσει. Δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τους συμπαίκτες της άλλα και γιατί δεν έχει δει ακόμη τι έχει συμβεί. Το μόνο που μπορεί να πει πως δεν ταίριαζε με το περιβάλλον.

Έχει μετανιώσει που μπήκε στο παιχνίδι; Θα το ξανά έκανε; «Οχι δεν μετάνιωσα καθόλου, γιατί έμαθα πολλά πράγματα μέσα σε χρόνο ντετέ. Τεράστιο σχολείο το Survivor».

Περισσότερα για το survivor διαβάστε εδώ

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here