Το σόι σου Επεισόδιο 54 (4ος κύκλος) στον Alpha

Το σόι σου Επεισόδιο 54 (4ος κύκλος). Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αλεξάνδρα αρχίζει να σκέφτεται πόσο άδικη έχει υπάρξει τελικά στην κρίση της για του συμπέθερους.


Στο επεσόδιο 54 που θα προβληθεί την Τρίτη 29/5/18 στις 21:00 στον Alpha θα δούμε πως μετά από μια επιτυχή εγχείρηση του Μενέλαου σε ένα δύσκολο περιστατικό, η κόρη του ασθενή έρχεται στο σπίτι των Τριανταφύλλου γεμάτη ευγνωμοσύνη για να τον ευχαριστήσει. Εκεί, γνωρίζει τον Κωνσταντίνο και τον ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Και με μια πρώτη ματιά… φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα, αφού εκείνη μοιάζει να είναι η θηλυκή εκδοχή του Κωνσταντίνου, ντροπαλή, καθωσπρέπει, γλυκομίλητη και ονόματι Κωνσταντίνα.

Μοιράζονται ακόμα και το ίδιο πάθος για τη φαρμακευτική. Το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα συμμετέχει σε μια έρευνα θα σταθεί η αφορμή για να τους φέρει πιο κοντά. Η Κωνσταντίνα ζητά τη βοήθειά του στην μελέτη, κι ενώ εκείνος νομίζει ότι είναι ένα απλό αίτημα για βοήθεια, όλοι γύρω του βλέπουν πως η κοπέλα θέλει κάτι παραπάνω. Η Αντωνία ζηλεύει παράφορα, τρέμοντας μήπως αυτή η γυναίκα είναι το άλλο μισό του Ζουζουνέλ της, και με τη Λυδία ψάχνει τρόπους να τη βάλει στη θέση της. Μόνο που η Κωνσταντίνα πιστεύει ότι η θέση της είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο… Ίσως είναι ώρα για την Αλεξάνδρα να αναλάβει δράση για να γλιτώσουν από την μικρή κολλιτσίδα… Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς του Alpha «Το σόι σου» και για άμεση ενημέρωση επόμενων επεισοδίων γίνετε μέλη εδώ

loading...