Το τατουάζ - Επεισόδια

Οι πρωταγωνιστές από το ΤατουάζΤο τατουάζ, Επεισόδια. Η νέα σειρά του Alpha κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Η Άννα την οποία υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Δανάη Παππά είναι παντρεμένη με τον Τόνυ του οποίου τον ρόλο ερμηνεύει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Η Άννα όμως είναι απογοητευμένη από τον γάμο της και έτσι πα΄ρινει την απόφαση να πάει διακοπές με τη φίλη της, την Νικόλ (Ελεονώρα Αντωνιάδου) στην Ελλάδα, με σκοπό να βρεθεί για πρώτη φορά από κοντά με τον τον Αλέξανδρο (τον οποίο κάνει ο Στέφανος Μιχαήλ) που μιλάνε μέσω Facebook ένα χρόνο. Η συνάντησή αυτή θα φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η Άννα και η φίλη της θα βρεθούν για λίγες μέρες στην Αίγινα, μέχρι που ο Αλέξανδρος θα εξαφανιστεί. Η Άννα μέσα στην αγωνία, θα μιλήσει στον πατέρα του Παύλο (Γιώργος Παρτσαλάκης) και στην μητέρα του Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου) και θα ψάξουν όλοι μαζί τον Αλέξανδρο στο δικό του σπίτι. Εκεί όμως θα συναντήσουν δυσάρεστη έκπληξη…

Αργότερα εξαφανίζεται και η Άννα και αναγκάζεται ο πατέρας της ο Θεοχάρης (Απόστολος Γκλέτσος), να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να την ψάξει. Η νέα σύντροφός του Θεοχάρη, η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια) του συμπαραστέκεται και αναλαμβάνει να φροντίσει την γυναίκα τού Θεοχάρη και μητέρα της Άννας, Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη), η οποία περνά ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί παίζουν

Νέα για "Το τατουάζ"

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.