Αγώνας ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και οι δυο ομάδες θα παλέψουν… μέχρι τελικής πτώσεως!

Καθηλωμένοι στο “Survivor” και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ήταν και το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές αφού παρακολούθησαν το επεισόδιο έστω και για ένα λεπτό 2.282.614 που έφτασε μέχρι και 69,1% ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 58%.

Αγώνας ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και οι δυο ομάδες θα παλέψουν… μέχρι τελικής πτώσεως! Μετά τις δύο αλλεπάλληλες ήττες οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει και θέλουν τη νίκη πάση θυσία. Από την άλλη, οι «Μαχητές» πιο αποφασισμένοι από ποτέ θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους και κυρίως να μη χάσουν άλλον παίκτη από την ομάδα τους. Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο σημερινό αγώνισμα το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες. Όσο κι αν η έλλειψη φαγητού, η κούραση από τα αγωνίσματα και οι εντάσεις έχουν φτάσει τους παίκτες στα όριά τους, εκείνοι έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο αποψινό αγώνισμα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ τον αγώνα ασυλίας και ποιοι την ατομική ασυλία; Ποιος παίκτης θα πάρει τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση στο «Συμβούλιο του Νησιού» και ποιοι θα προταθούν προς αποχώρηση μετά από την ψήφο συμπαικτών τους;

Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 9 το βράδυ σ’ ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις ομάδες των «Μαχητών» και των «Διασήμων» να διαγωνίζονται για τον αγώνα ασυλίας.

Προηγούμενο άρθρο“Μαύρο τριαντάφυλλο”: Επεισόδια 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 (4ος κύκλος)
Επόμενο άρθροΔίδυμα φεγγάρια: Επεισόδια 127 β κύκλος (256)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ