Τέταρτη συνεχόμενη φορά η ομάδα των Διασήμων χάνει την ασυλία και καλείται να ψηφίσει παίκτες για αποχώρηση.


Οι καινούριοι παίκτες δεν μπορούν να ψηφιστούν για αυτήν την εβδομάδα μιας και είναι η πρώτη τους. Ωστόσο μπορούν να ψηφίσουν. Ο πρώτος παίκτης που πήγε να ψηφίσει ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος δεν έδειξε την ψήφο του στην κάμερα, στη συνέχεια ψήφισε η Κατερίνα Δαλάκα, ο Μιχάλης Μουρούτσος ψήφισε Κωνσταντίνα που όπου είπε αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχει κάνει, ο Στέλιος Κρητικός ψήφισε αγωνιστικά όπως είπε και έδωσε την ψήφο του στην Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα ψήφισε τον Στέλιο, η Όλγα δεν έδειξε την ψήφο της, ο Γιάννης Τσίλης ψήφισε την Κωνσταντίνα ως κριτήριο το αγωνιστικό κομμάτι, η Εύη Σαλταφερίδου και η Εύη Σκαρώνη δεν έδειξαν την ψήφο της, ενώ ο Σώζων ψήφισε την Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα είχε 8 ψήφους, ο Στέλιος μία και ο Νάσος μία. Η Κατερίνα Δαλάκα με την ατομική ασυλία ψήφισε τον Στέλιο Κρητικό γιατί είχε όπως είπε κάποιους τραυματισμούς και είχε λιγότερο καλές επιδόσεις από άλλες φόρες. Τέλος η Όλγα Φαρμάκη με την ασυλία ως πολυτιμότερη παίκτρια των Διασήμων, ψήφισε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Άρα υποψήφιοι είναι η Κωνσταντίνα, ο Στέλιος και ο Νάσος.. Ποιος θέλετε να παραμείνει;

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας