Σωκράτης Ελ Γκαμαλί
Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι ένας από τους παίκτες του τηλεοπτικού προγράμματος Power of love και είναι από την Αθήνα. Ποια είναι η ηλικία του;


Είναι απόφοιτος δημοσιογραφίας και αυτή την στιγμή σπουδάζει Αθλητικό Management στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα και δεν είναι ζηλιάρης. Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα είναι τα μάτια της. Αιτία χωρισμού για εκείνον είναι η καταπάτηση της ελευθερίας.

Προτέρημα: Δίκαιος
Ελάττωμα: Αυθόρμητος

Το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μια γυναίκα είναι το πρόσωπο της.

Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος άνδρας που μπήκε στο σπίτι. Δεν περίμενε πως θα κάνει αυτός το ποδαρικό και ήταν αγχωμένος. Αν ερωτευτεί στο Power of love μπορεί και να παντρευτεί.

Στη πρώτη του συνέντευξη στο παιχνίδι είπε: «Όταν μπήκα στο σπίτι είχα πολύ άγχος γιατί δε μου είχε ξανά τύχει άλλη φορά να έρθω σε επαφή με τηλεοπτικό πρόγραμμα.. ήμουν και πρώτος που μπήκε στο σπίτι και αυτό με αιφνιδίασε, δεν το περίμενα».

Όταν ο Σωκράτης πήγε στο σπίτι των γυναικών….

Όταν ο Σωκράτης πήγε στο σπίτι των γυναικών, συστήθηκε με τα έξι κορίτσια και έκατσε να συζητήσουν. Μίλησε για τον εαυτό του. Είπε για τις σπουδές του, για την ηλικία του και είπε επίσης στα κορίτσια πως μαγειρεύει. Τι τύπου γυναίκα του αρέσει; «Να είναι καλό κορίτσι, να μην είναι «ακουσμένη», να είναι μια φυσιολογική κοπέλα μια μέση Ελληνίδα, να είναι προσγειωμένη». Επίσης είπε πως πιστεύει στην ελευθερία στη σχέση.

Με τις κοπέλες που επιλέγει να είμαι μαζί, είναι πολύ σωστός. Δε απατάει και όταν είναι σε σχέση δεν κοιτάει δεξιά και αριστερά.

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί Ηλικία

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι 29 χρονών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας του ήτανε από το Ιράκ. Δείτε τις ηλικίες όλων των παικτών

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας