Ποια είναι η ηλικία της Θωμαΐς Ανδρούτσου; Η ηθοποιός έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής «Βεάκη».


Έχει πάρει μέρος στις παραστάσεις Δαίδαλος και Ίκαρος σε σκηνοθεσία Γ. Μαλούχος, Ο Φρερ Μπαρτολεμό της Ρόδου σε σκηνοθεσία Ε. Πήττα, Ιφιγένεια εν Ταύροις από το χοροθέατρο «Κράμα», Γκρηζ σε σκηνοθεσία Ν. Γκίλμορ, Ζητούνται νέοι και νέες σε σκηνοθεσία Π. Παναγόπουλος, Χίλιες και μία νύχτες σε σκηνοθεσία Δ. Σεϊτάνης, Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων σε σκηνοθεσία Δ. Σεϊτάνης, Το γέλιο των Θεών σε σκηνοθεσία Δ. Οικονόμου, Θεσμοφοριάζουσες σε σκηνοθεσία Θ. Καρακατσάνης, Εκκλησιάζουσες σε σκηνοθεσία Γ. Μιχαλακόπουλος, Φοιτηταί σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνος, Νεφέλες σε σκηνοθεσία Γ. Ιορδανίδη και Τίτα Λου σε σκηνοθεσία Ι. Μιχαλακοπούλου.

Και στις τηλεοπτικές σειρές: 4XXX4 2017, Στα καλά καθούμενα 2014, Μια φορά και (κι) ένα … μωρό 2011, Ο παππούς έχει πίεση 2011, Η οικογένεια βλάπτει 2009, Οι ράγες πίσω μου 2009, Εργαζόμενη γυναίκα 2008, Η απλή μέθοδος των τριών 2004, Αυτή η νύχτα μένει 1999. Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη συνέχεια την ηλικία της και την ημερομηνία γέννησης της:

About last night!!!? @maria_androutsou #lovemysister #actresslife #happy #gratitude #blondehair #tsintsin #nightout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomais Androutsou (@thomaisandroutsou) στις

Φυσική ξανθιά φυσικά!!!!! #thankyou @leboudoirsalon @schwarzkopf #blondehair #blonde #actresslife #happy #gratitude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomais Androutsou (@thomaisandroutsou) στις

Δύσκολη η δουλειά του ηθοποιού!!!?@ kaluvatsis @stikoudikaterin #actresslife #shooting #moovie # fun #lovemyjob #gratitude #comedy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomais Androutsou (@thomaisandroutsou) στις

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα στις 27 Απριλίου 1974, δηλαδή είναι στα 44.

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας