Η πρώτη αποχώρηση στο NOMADS έγινε σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Υποψήφιους αρχικά ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς που αγωνίζονται με το κόκκινο χρώμα. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν από την ομάδα της Ζούγκλας που αγωνίζονται με το χρώμα πράσινο (ο Φώτης Φιλιππόπουλος και η Εύη Ιωαννίδου).


Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε τον Γιώργο Μαυρίδη και έτσι οι δύο παίκτες (Φώτης και Εύη)  αγωνίστηκαν για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι που ήταν αρκετά δύσκολο ο Φώτης πήρε τη νίκη χωρίς να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αφού η Εύη λιποθύμησε και το παιχνίδι σταμάτησε. Στο δεύτερο παιχνίδι που ήταν ισορροπίας στο οποίο κέρδισε η Εύη και έτσι ήρθαν ισοπαλία. Ο τρίτος αγώνας που ήταν και ο καθοριστικός για το ποιος θα κερδίσει και ποιος θα αποχωρήσει ήταν ο Πύργος με τις κάρτες. Προσπάθησαν οι δύο παίκτες να χτίσουν ένα πύργο με κάρτες όπως θα δείτε στη φωτογραφία παρακάτω.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια
Nomads αποχώρηση πρώτη

Ο Φώτης έχτισε μεγαλύτερο πύργο από την Εύη και έτσι ήταν ο νικητής στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι που αγωνίστηκαν οι δύο παίκτες. Έτσι λοιπόν η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 είναι η 22χρονη Εύη Ιωαννίδου από τη Βέροια.

Η αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου από το Nomads

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here