Παρθένα Ζωή Επεισόδια

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 142 – Η Σοφία σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παλεύει για τη ζωή της.

Η καθημερινή σειρά του Ant1 Παρθένα ζωή και το Επεισόδιο 142. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Άρης διακόπτει την κουβέντα, θέλοντας να μιλήσει ο ίδιος στον Παύλο…την ίδια στιγμή η Σάρα προσεγγίζει τη Ζωή βάζοντας μπροστά στο δολοφονικό σχέδιο που έστησε με τη Μαρίνα.


Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 142

Στο επεισόδιο 142 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Παρασκευή 27/4/18 θα δούμε πως η άρνηση του Παύλου να δεχτεί τις εξηγήσεις του Άρη και η έντονη αντίδρασή του, φέρνει τον Άρη πάλι σε αδιέξοδο. Όλοι όμως αγνοούν πως η Ζωή έχει ήδη πέσει στην παγίδα της Σάρας και δεν υπάρχει ελπίδα να ξεφύγει από εκεί. Η Σοφία σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο παλεύει για τη ζωή της, ενώ ο Άρης υποψιάζεται τον Βίκτωρα για την εξαφάνιση της Ζωής.

Όλοι την ψάχνουν και ανησυχούν αλλά ένα μέϊλ της Σάρας σταλμένο από το κινητό της Ζωής, τους παγώνει και τους αποπροσανατολίζει. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Άρη και τον Παύλο είναι πια αναπόφευκτη, ενώ η Σάρα απολαμβάνει την απόλυτη νίκη της πάνω στους δύο άντρες που θεωρεί πως της κατέστρεψαν τη ζωή. Η εκδίκησή της πια είναι πολύ κοντά… Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή κάνοντας κλικ εδώ και για να μη χάνεις τις νέες εξελίξεις γίνε μέλος στο facebook και στο instagram.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here