Παρθένα Ζωή Επεισόδια

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 141 – Η Μαρίνα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι ο Άρης τη χώρισε και τώρα σειρά έχει ο δικός του γάμος.

Η καθημερινή σειρά του Ant1 Παρθένα ζωή και το Επεισόδιο 141. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρίνα επισκέπτεται την Σάρα και της προτείνει το τέλειο σχέδιο για να εξοντώσουν την Ζωή, προσφέροντας της κι ένα αναπάντεχο δώρο.


Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 141

Στο επεισόδιο 141 στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρθένα Ζωή που θα προβληθεί την Πέμπτη 26/4/18 θα δούμε πως η Σάρα ακούει το σχέδιο της Μαρίνας και ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Ο Παύλος συμπαραστέκεται στη Ζωή, που έχει απογοητευτεί μ’ αυτό που έκανε ο πατέρας της στη Σοφία. Ο Άρης φτάνει σε συμφωνία με το Βίκτωρα, λέγοντάς του πως ο γάμος του τελείωσε, αλλά θα συνεχίσει το ξέπλυμα, αρκεί να μην πειράξουν τη Ζωή.

Ο Μάρκος ψάχνει ευκαιρία να δει τη Σοφία και να της εξηγήσει. Εκείνη τσακώνεται μαζί του και τον διώχνει, ενώ η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται ραγδαία. Η Μαρίνα πιάνει τον Παύλο και του λέει ότι ο Άρης τη χώρισε και τώρα σειρά έχει ο δικός του γάμος. Ο Άρης διακόπτει την κουβέντα, θέλοντας να μιλήσει ο ίδιος στον Παύλο…την ίδια στιγμή η Σάρα προσεγγίζει τη Ζωή βάζοντας μπροστά στο δολοφονικό σχέδιο που έστησε με τη Μαρίνα. Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή κάνοντας κλικ εδώ και για να μη χάνεις τις νέες εξελίξεις γίνε μέλος στο facebook και στο instagram.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απογοητεύτηκο Το Αμερικανικό Παρθένα Ζωή που λέγεται Mary the Virgin παίζετε για 6 σαιζόν!!! Το ίδιο θα κάνουν και εδω? Ο Παύλος πεθαίνει, η Μαρίνα κάνει παιδί με του Άρη τα χαμένα σπέρματα και όση λέγοντας!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here