Ώρα για Φαγητό: Η εβδομάδα ξεκινά με υγιεινές, εύκολες και θρεπτικές συνταγές

Εκρήξεις γεύσεων και αρωμάτων και ένας καλεσμένος που εκτιμά ιδιαιτέρως το καλό φαγητό αυτή την εβδομάδα στην κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Η αγαπημένη μας μαγείρισσα ξέρει τι μας φτιάχνει τη διάθεση: καλή παρέα και καλό φαγητό. Υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, δημιουργεί γεύσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες και μας προτρέπει να μοιραζόμαστε την αγάπη μας με απολαυστικά πιάτα.
Από τη Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό».

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου – Διατροφή & Ευεξία
Η εβδομάδα, ως συνήθως, ξεκινά με υγιεινές, εύκολες και θρεπτικές συνταγές. Η Αργυρώ μαζί με τον Δημήτρη Πέππα, φτιάχνει αφράτη και φουσκωτή ομελέτα με λαχανικά. Ο γνωστός διατροφολόγος μιλά, μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της μακροζωίας που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Ικαρίας. Στη συνέχεια, η Αργυρώ ετοιμάζει μπάρες δημητριακών με υπερτροφές. Υγιεινό σνακ που μας δίνει ενέργεια και γεύση αλλά και κέρασμα γεμάτο απόλαυση. Για το τέλος, έχουμε θρεπτική σαλάτα καπριτσιόζα με τραγανά ρεβύθια.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου – Τοπική Συνταγή, Το Δικό σας Φαγητό
Σήμερα η κουζίνας μοσχοβολά παράδοση. Ξεκινάμε με μία συνταγή ιδιαίτερα αγαπητή στα νησιά μας: λαχταριστά σαλιγκάρια στιφάδο με μία σάλτσα σκέτο γλύκισμα. Συνεχίζουμε με ονειρική μηλόπιτα κέικ, γεμάτη αρώματα και γεύση και για το τέλος, ετοιμάζουμε κριθαράκι λαχανικών με ταχίνι. Ένα ζυμαρικό που αγαπάμε πολύ σε μία συνταγή που ζήτησαν οι τηλεθεατές μέσα από τα social media.

Προηγούμενο άρθροΟ Αντώνης Σρόιτερ στο «Καλύτερα δε γίνεται»
Επόμενο άρθροΣΑΣΜΟΣ: Θα συμβούν ακρότητες στο γάμο του Κώστα και της Άσπας [βίντεο]