Όλες οι εβδομάδες δοκιμασιών στο MasterChef κλείνουν με ένα MasterClass!


Στo Master Class οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς γίνονται δάσκαλοι, παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν σχέση με προηγούμενες δοκιμασίες αλλά και με μελλοντικές!

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες τεχνικές, να λύσουν απορίες τους και σίγουρα να χαλαρώσουν αφού είναι μια μέρα χωρίς δοκιμασίες!

Σε κάθε MasterClass φιλοξενείται και ένας γνωστός και επιτυχημένος chef, ο οποίος φτιάχνει μια ιδιαίτερη συνταγή με τη βοήθεια των παικτών!

Δημιουργία, φαντασία, πρωτοτυπία, γευστικές δοκιμασίες, απόλαυση, αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα, πολλές συνταγές, μυρωδιές, γεύση, γρήγοροι ρυθμοί αλλά και σωστή στρατηγική, τα απαραίτητα συστατικά για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, που θα κερδίσει εκτός από τον τίτλο και 50.000 ευρώ!

Κυριακή 21/5 στις 18:30 το 13ο Επεισόδιο του MasterChef
Ήρθε η ώρα, που όλοι οι παίκτες περίμεναν καιρό! Το πρώτο MasterClass του παιχνιδιού! Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης βάζουν τις ποδιές του και παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής στους διαγωνιζόμενους του MasterChef!

loading...