Ποια είναι η ηλικία του πρωταθλητή; Πόσο χρονών είναι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης; Γνωρίστε τον πρωταθλητή πάλης και υδραυλικό από την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2.


Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από τους Άγιους Σαράντα της Βόρειας Ηπείρου, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει θερμοϋδραυλικός και ασχολείται με το άθλημα της πάλης στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος. Έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έχει βγει πρώτος το 2015 στο ελληνικό τουρνουά πάλης (αναπτυξιακό πρωτάθλημα). Αγαπάει τη φύση, αγαπάει τη θάλασσα και είναι και χειμερινός κολυμβητής. Επίσης ερασιτεχνικά ασχολείται και με το μότο κρος. Κάτι που επίσης του αρέσει είναι η αναρρίχηση.

Κωνσταντίνος Τσεπάνης Survivor
Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης στο Survivor 2

Στο τρέιλερ του Survivor δήλωσε: «Στην πάλη δε χωράνε λάθη. Για μένα στόχος είναι πάντα η νίκη. Στο Survivor θα είμαι ο πρωταθλητής. Στην παρουσίαση των παικτών στην εκπομπή ΕΔΩ πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης μίλησε και είπε μεταξύ άλλων: «Από μικρό παιδί έβλεπα τύπου παιχνίδια Survivor στην τηλεόραση και έλεγα στον εαυτό μου ότι θα έπρεπε να ήμουν εκεί μέσα». Τι σημαίνει για εκείνον Survivor; «Survivor σημαίνει για μένα εμπειρία-επιβίωση, κάτι καινούριο το οποίο θα το γνωρίσουμε εκεί» και συνεχίζει λέγοντας: «Είμαι προετοιμασμένος να φύγω, δεν ξέρω τι θα συναντήσω, αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να κάνω τα πάντα για να επιβιώσω». Επίσης είπε: «Το αν θα πεινάσω ή το αν θα ταλαιπωρηθώ δε με απασχολεί, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα» και κλείνει λέγοντας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, δε το έχω πιστέψει και μακάρι να πάει όσο πάει και όσος περισσότερος καιρός».

Κωνσταντίνος Τσεπάνης ηλικία
Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης λέει την ηλικία του

Κωνσταντίνος Τσεπάνης: Ηλικία και ημερομηνία γέννησης

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης είναι από τους Άγιους Σαράντα (Β. Ήπειρο) και όπως γράψαμε και πιο πάνω είναι πρωταθλητής Ελλάδος ελληνορωμαϊκής πάλης. Με την πάλη ασχολείται από τα 16 του χρόνια. Σπούδασε θερμοϋδραυλικός και εργάζεται ως μπουφετζής και σέρβις σε εστιατόριο στο Κουκάκι. Ποια είναι η ηλικία του; Είναι 32 ετών. Η ημερομηνία γέννησης του, σε λίγες ημέρες.

Δείτε εδώ τις ηλικίες των Μαχητών
Δείτε εδώ τις ηλικίες των Διασήμων

loading...