Kitchen Lab: Πως μπορώ να μαγειρέψω ένα αρωματικό βουτυράτο κοτόπουλο;

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζικης, μας προτείνει μια συνταγή με ρίζες απο την Αίγυπτο και ένα κοτόπουλο που συνδυάζει μοναδικά υλικά με αρωματική γεύση.

Ένα ορεκτικό με ρίζες από την Αίγυπτο, το φαλάφελ, πολύ ιδιαίτερο και νόστιμο, σερβιρισμένο με σάλτσα με γιαούρτι, ταχίνι, κύμινο, αραβικές πίτες, κόλιανδρο και λεμόνι, προτείνει ο Άκης για το σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα ακολουθεί ένα πολύ αρωματικό βουτυράτο κοτόπουλο με υλικά που απογειώνουν τη γεύση του και συνδυάζονται άριστα μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό πιάτο. Σερβίρει με ρύζι μπασμάτι και κόλιανδρο.

Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος σεφ φτιάχνει banana blondies, ένα γλυκό αφράτο, λαχταριστό, με μαλακή και σπογγώδη υφή. Το blondie είναι το ξαδερφάκι του brownie, αφού η μόνη τους διαφορά είναι η… σοκολάτα που το blondie δεν έχει, σερβιρισμένο με γιαούρτι, μπανάνες και μέλι.

Προηγούμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Η Κορίνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια
Επόμενο άρθροCASH OR TRASH: Ο συλλεκτισμός είναι αγάπη;