Kitchen Lab: Μοναδικές συνταγές μας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα ακόμη επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40,καθαρά Ελληνικό, αφού και οι τρεις συνταγές έχουν γεύσεις Ελλάδας, ακόμα και αν έχουν μικρές παραλλαγές.

Ξεκινάει με ένα μπριάμ σουφλέ, ένα πιάτο πολύ ιδιαίτερο το οποίο ταιριάζει πολύ με την εποχή του καλοκαιριού που είναι πλούσια σε φρέσκα λαχανικά και αρωματικά πιάτα. Για κυρίως γεύμα ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει ένα πολύ κλασικό φαγητό, που όλοι λατρεύουμε να τρώμε και μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς, δια χειρός Άκη, είναι πιο νόστιμα και λαχταριστά από ποτέ, με τις τηγανητές πατάτες για συνοδευτικό.

Για γλυκό φτιάχνει ένα κατεξοχήν νησιώτικο γλυκό, μια νησιώτικη σπεσιαλιτέ, την καρπουζόπιτα. Συνταγές για καρπουζόπιτα θα βρείτε στην Μήλο, την Κίμωλο και την Φολέγανδρο, στην κουζίνα του Kitchen Lab όμως θα δείτε μια επίσης μοναδική εκδοχή, για να ταξιδέψετε με αυτόν τον τρόπο στα νησιά μας.

Προηγούμενο άρθροΣυγκινητική η προσέλευση των Θεσσαλονικιών στη συναυλία του Γιώργου Αλκαίου
Επόμενο άρθροCASH OR TRASH: Τι κοινό έχουν η Μαρία Κάλας και μια Tiktoker από την Κεφαλονιά