Kitchen Lab: Μία light εκδοχή του μουσακά και καλοκαιρινό γλυκό με φράουλες

Ο Άκης Πετρετζίκης, την Κυριακή 03 Ιουλίου, έρχεται για να παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με ανάλαφρες και γευστικές συνταγές.

Πρώτη συνταγή της Κυριακής είναι μια σαλάτα κηπουρού που θα σας αρέσει πολύ, θα σας βάλει στο mood του «προσέχω» και φτιάχνεται πανεύκολα, συνδυάζοντας με τέλειο τρόπο πολύ ωραία λαχανικά που δίνουν στη σαλάτα τέλεια και χρωματιστή εμφάνιση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης φτιάχνει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων, τον μουσακά, ένα φαγητό όνειρο που εκείνος το κάνει στην πιο light εκδοχή του, για να συνδυάσει μέγιστη απόλαυση με… οικονομία θερμίδων.

Για επιδόρπιο προτείνει ένα καλοκαιρινό γλυκό με φράουλες σε μια συνταγή που συνδυάζει ανάλαφρη υφή, λαχταριστή εμφάνιση αλλά και γεύση σε ένα και μόνο μπολάκι και σερβίρει με ζάχαρη άχνη και δυόσμο.

Προηγούμενο άρθροΣασμός: Το αιματοβαμμένο φινάλε του πρώτου κύκλου
Επόμενο άρθροCASH OR TRASH: Μία αξιόλογη συλλογή ιδιαίτερων και παραδοσιακών αντικειμένων