Kitchen Lab: Μελιτζάνες παπουτσάκια με καπνιστό τόνο

Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, με συνταγές που απογειώνουν τις αισθήσεις, αφού είναι κορυφαίες στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων φαγητά που αποτελούν «must» όχι μόνο στις χώρες προέλευσης τους αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Ξεκινάει με την all time classic ceasar salad, με καταγωγή από Μεξικό, που θεωρείται ίσως η πιο αγαπημένη σαλάτα στον κόσμο. Την φτιάχνει με κοτόπουλο πανέ και ανεβάζει πολύ ψηλά τόσο την εμφάνιση της όσο και το twist στην κλασική αυτή μορφή σαλάτας που ξέρουμε. Για κυρίως γεύμα προτείνει μελιτζάνες παπουτσάκια, στο οποίο αντικαθιστά το κρέας με καπνιστό τόνο και φτιάχνει κάτι πολύ ιδιαίτερο και ταιριαστό, το οποίο σερβίρει με μαϊντανό και πιπέρι. Για επιδόρπιο προτείνει trifle, ένα αγγλικής προέλευσης γλυκό, ανάλαφρο, με τέλεια υφή, χρωματιστό, πανέμορφο και πεντανόστιμο.

Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η σύγκρουση ανάμεσα σε Μανόλη και Κλαίρη
Επόμενο άρθροΤρία μίλια: Η Κλειώ λέει ψέματα στον Πέτρο