Kitchen Lab: Κλασικές γεύσεις με μοντέρνες πινελιές

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με απλές συνταγές που συνδυάζουν κλασικές γεύσεις με μοντέρνες πινελιές.

Για ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού προτείνει μια πολύ κλασική επιλογή για σαλάτα, ειδικά για ανθρώπους που προσέχουν τη διατροφή τους, μια ανάλαφρη τονοσαλάτα ιδανική για καλοκαιρινά τραπέζια και, γιατί όχι, που μπορεί να σταθεί άνετα και σαν κυρίως γεύμα. Κόβει ψωμί σε φέτες, τις ψήνει σε γκριλιέρα, με ελαιόλαδο για να πάρουν χρώμα, απλώνει τονοσαλάτα και σερβίρει. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει τον πρωταθλητή των λαδερών, τα γεμιστά, τα οποία σερβίρει με ψωμί, φέτα, πιπέρι και δυόσμο.

Για επιδόρπιο ο Άκης προτείνει το πιο χαρακτηριστικό γλυκό της παιδικής μας ηλικίας σε μορφή τούρτας, μια τούρτα μωσαικό σε σερβιρισμένη με κακάο.

Δείτε το trailer

Προηγούμενο άρθροΗ γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς
Επόμενο άρθροCASH OR TRASH: Αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας