Kitchen Lab: Γαμοπίλαφο με ασυναγώνιστη γεύση και ένα λαχταριστό confetti cheesecake

Την Κυριακή 5 Ιουνίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο έχει γιορτινή διάθεση αφού είναι που είναι το πρώτο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού!

Μια σαλάτα του σεφ είναι το ορεκτικό στο μενού της Κυριακής, στη light εκδοχή της. Για κυρίως γεύμα, η γιορτινή διάθεση συνεχίζεται αφού ο αγαπημένος μας σεφ φτιάχνει το κατεξοχήν φαγητό που τρώνε στους γάμους στην Κρήτη, το γαμοπίλαφο! Ασυναγώνιστη γεύση και σε μια εκδοχή που όχι μόνο θα σας ξετρελάνει με την απίθανη γεύση της αλλά και με την ευκολία με την οποία θα δείτε ότι μπορείτε να την φτιάξετε. Σερβίρει με πιπέρι, δεντρολίβανο και λεμόνι.

Για γλυκό, ο Άκης ολοκληρώνει το γιορτινό του γεύμα με κάτι που η εμφάνιση του μόνο σε πάρτι γενεθλίων παραπέμπει, ένα confetti cheesecake, πολύ χρωματιστό, πολύ κρεμώδες, πολύ λαχταριστό και κυρίως, πολύ ευφάνταστο και πανέμορφο

Προηγούμενο άρθροCASH OR TRASH: Ναυτικά αντικείμενα και ξεχωριστοί προβολείς τραβούν το ενδιαφέρον
Επόμενο άρθροΆσε μας ρε μαμά: Η εξαιρετική ιδέα του Μπάμπη