Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, με φαγητά που έχουν δημιουργικό υπόβαθρο και θα σας βάλουν σε διαδικασίες οι οποίες θα σας βγάλουν από την πεπατημένη και θα πάνε ένα βήμα παραπέρα την μαγειρική σας δεινότητα.
Ένα αλμυρό cheesecake, κάτι εντελώς καινούργιο που θα απογειώσει τις επιλογές για ορεκτικό στα τραπέζια σας, κομμένο σε κομμάτια και σερβιρισμένο με ρόκα, σάλτσα με ντοματίνια και ρίγανη επιλέγει για πρώτο πιάτο. Ένα light σουφλέ με αραβικές πίτες που δεν είναι αυτό που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε ένα σουφλέ, είναι πολύ διαφορετικό, πολύ πιο ελαφρύ και πολύ πιο εύκολο ακολουθεί ως κυρίως γεύμα. Για επιδόρπιο προτείνει μια ταχινόπιτα, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη, ένα γλυκό θρεπτικό που θα σας γεμίσει με γεύση και ενέργεια, περιέχει υλικά που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και που είναι κατάλληλο και για πρωινό και για σνακ και για μετά το φαγητό.