“Καλημέρα Ελλάδα” με τον Γιώργο Παπαδάκη – Πρεμιέρα Δευτέρα 7/9/2015

Η επικαιρότητα, οι σημαντικές εξελίξεις αλλά και το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται σύμφωνα με την εκ νέου πορεία της χώρας προς εκλογές, κάνουν την ανάγκη για αξιόπιστη ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού πιο επιτακτική από ποτέ.

Ο Γιώργος Παπαδάκης για 25η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, βρίσκεται και πάλι κοντά στους τηλεθεατές για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν στο ξεκίνημα της ημέρας τους.

Αυτή τη χρονιά μάλιστα, η εκπομπή επιστρέφει στο διαχρονικό της τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα», που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, αφήνοντας την υπογραφή του στη διαμόρφωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης.

O Γιώργος Παπαδάκης και φέτος θα αναλύει και θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, παρακολουθώντας την επικαιρότητα και μεταδίδοντας ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο.

Την ίδια στιγμή, όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας θα σχολιάζονται στο στούντιοαπό σημαντικούς καλεσμένους, οι οποίοι θα μοιράζονται τις απόψεις τους γύρω από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου καθημερινά 7-10, η ενημέρωση έχει αντικειμενικότητα, χιούμορ, αξιοπιστία και ένα όνομα:«Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θάνος Κάππας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νίκος Τσερέπας
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:Άννυ Ζιώγα-Τσερέπα, Αντώνης Παπαδάκης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:Άρηs Σαλβάνος, Χριστίνα Τσιόκρη, Λάζος Μαντικός, Νίκος Στραβάκος.

Προηγούμενο άρθρο“Η επανάσταση του Grexit, το σχέδιο” Εκδόσεις Λιβάνη
Επόμενο άρθροΔείτε τη βουτιά του Γιώργου Λιάγκα από την Κρήτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ