Ποια είναι η ηλικία του Personal Trainer; Πόσο χρονών είναι ο Ηλίας Γκότσης; Γνωρίστε τον παίκτη του Survivor 2 από την ομάδα των Μαχητών.


Ηλίας Γκότσης: Το βιογραφικό του

Ο Ηλίας Γκότσης είναι από την Αθήνα και έχει τελειώσει την Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών. Παράλληλα έχει τελειώσει διάφορες Ιδιωτικές σχολές που έχουν σχέση με το Personal Training. Μαζί με τον αδερφό του έχουν το δικό τους στούντιο στο οποίο εργάζεται ως Personal Trainer.

Ηλίας Γκότσης Survivor
Ο Ηλίας Γκότσης στους Μαχητές στο Survivor 2

Στο τρέιλερ του Survivor δήλωσε: Δεν υπάρχει καμία δυσκολία που θα μπει εμπόδιο στο στόχο μου. Ο μόνος μου στόχος στο Survivor είναι η νίκη». Στην παρουσίαση των παικτών στην εκπομπή ΕΔΩ πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού στον ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Γκότσης δήλωσε: «Ο λόγος που δήλωσα συμμετοχή στο Survivor είναι.. πίστευα ότι μου ταιριάζει ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν ήθελα με τίποτα να το χάσω» και συνεχίζει: «Στόχος μου είναι να ανακαλύψω τα όρια μου να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω, να τα ξεπεράσω και να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ». Επίσης είπε: «Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω μέχρι το τέλος του Survivor γιατί είμαι πεισματάρης και δε μου αρέσει ποτέ να χάσω» και τελειώνει λέγοντας: «Φεύγοντας για το Survivor νιώθω ανυπομονησία να ζήσω αυτή την εμπειρία και περιμένω πως και πως να βρεθώ στην παραλία».

Στις 25 Ιουλίου ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που κάνει διατάσεις και έγραψε: «Οι διατάσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την καλή σου φυσική κατάσταση. Είναι μια παράμετρος που δεν πρέπει να λείπει από κανένα προπονητικό πρόγραμμα. Αποτελείται από μία σειρά ασκήσεων που εκτός από ανακούφιση και μυική χαλάρωση θα σε βοηθήσει: ✔️Στην σωστή στάση σώματος ✔Στην ευλυγισία και ελαστικότητα των μυών ✔Στην κινητικότητα των αρθρώσεων ✔Στην βελτίωση της απόδοσης σου μέσα στη προπόνηση ✔️Στην ανακούφιση μυϊκών πόνων ✔Στην απομάκρυνση του άγχους και της έντασης».

Ηλίας Γκότσης Ηλικία
Ο Ηλίας Γκότσης λέει την ηλικία του

Ηλίας Γκότσης: Ηλικία και ημερομηνία γέννησης

Ο Ηλίας Γκότσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εκτός από το Personal Trainer με το οποίο ασχολείται, τον τελευταίο καιρό ζωγραφίζει και έχει χαρίσει πολλούς πίνακες. Πόσο χρονών είναι ο παίκτης των Μαχητών; Είναι 28 ετών. Η ημερομηνία γέννησης είναι 27 Οκτωβρίου. Ο Ηλίας έχει ύψος 1,95.

Δείτε εδώ τις ηλικίες των Μαχητών
Δείτε εδώ τις ηλικίες των Διασήμων

loading...