Η Rukiye κατάγεται από την Τουρκία, έχει γεννηθεί μεγαλώσει και ζει στην Γερμανία και όμως τραγουδά Ελληνικά!


Ο Αλέκος Χρυσοβέργης υπογράφει τον καινούργιο της ολοκληρωμένο προσωπικό δίσκο και πριν λίγες μέρες ήταν στον Ηράκλειο Κρήτης όπου γύρισε δύο νέα βιντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μέρες.

Ας την γνωρίσουμε…

Ακούσαμε το νέο σου δίσκο και θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε λίγο διαβάσαμε στο βιογραφικό σου ότι είσαι τουρκικής καταγωγής αλλά έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γερμανία η σχέση σου με την Ελλάδα πως προέκυψε;
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λουτβιγκσχαφεν της Γερμανίας αν και κατάγομαι όπως ορθά είπατε από την Τουρκία, η πόλη της Γερμανίας που μεγάλωσα είναι κατ εξοχήν βιομηχανική πόλη με έντονο πολυπολιτισμικό χαρακτήρα, 150 εθνότητες συνυπάρχουμε εκεί και ζούμε αρμονικά και αγαπημένα, ήμουν κοντά στους Έλληνες από μικρή τους γνώρισα τους αγάπησα και δέθηκα με τον πολιτισμό τους. Μεγάλωσα ακούγοντας Ελληνική μουσική!!!

Πες μας λίγα πράγματα για εσένα πως είναι η Rukiye σαν άνθρωπος;
Απλή προσιτή χαρούμενη, αγαπώ τους ανθρώπους που γελούν και έχουν χιούμορ, λατρεύω την θάλασσα και την Ελλάδα φυσικά.

Θέλεις να μάθεις Ελληνικά; Μιλάς καθόλου τη γλώσσα μας;
Κάνω μαθήματα Ελληνικών σύντομα νομίζω θα τα μιλώ περίφημα, για την ώρα κατανοώ ότι διαβάζω και προσπαθώ να εξασκηθώ στην ομιλία.

Ποτέ κατάλαβες ότι θέλεις να γίνεις τραγουδίστρια; Διαβάσαμε ότι είσαι οδοντίατρος , μεγαλύτερη αγάπη η ιατρική η το τραγούδι;
Από μικρή αγαπούσα το τραγούδι, έκανα μαθήματα ορθοφωνίας και μουσικής όμως παράλληλα σπούδασα το επάγγελμα μου την οδοντιατρική όπου και εξασκώ. Αγαπώ και τα δύο πολύ νομίζω τα συνδυάζω καλά δεν θα ήθελα να διαλέξω μεταξύ της επιστήμης και της καλλιτεχνικής μου φύσης , το ένα συμπληρώνει το άλλο και αυτό είναι η Rukiye.

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Αλέκο Χρυσοβέργη;
Η γνωριμία μας προέκυψε μέσω του στιχουργού Γιώργου Χονδραλή, είναι χρόνια φίλοι το συζήτησαν και με τίμησαν με αυτήν την συνεργασία και οι δύο τους, τους ευχαριστώ πολύ!

Τα λόγια που τραγουδάς αγγίζουν την καρδιά σου; Ξεχωρίζεις κάποιο από όλα τα τραγούδια σου;
Δεν θα τραγουδούσα κάτι που δεν με άγγιζε πρώτα, δεν με συγκινούσε , αγαπώ όλα μου τα τραγούδια το ίδιο κάθε μου τραγούδι κρατά ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου .

Έχεις φίλους / φίλες στην Ελλάδα; Υπάρχουν άτομα που σε στηρίζουν εδώ;
Έχω στενούς φίλους και συνεργάτες στην Ελλάδα, επίσης κόσμο που με γνώρισε μέσα από την δουλειά μου και κρατάμε επαφή, είμαι κοινωνική χαίρομαι να απαντώ εγώ προσωπικά σε κάθε μήνυμα που λαμβάνω.

Επόμενα σου καλλιτεχνικά σχέδια ; Θα γίνει παρουσίαση του δίσκου σου για τους Έλληνες φίλους σου;
Βεβαίως προγραμματίζουμε σειρά συναυλιών στη Γερμανία Ευρώπη κΕλλαδα όπου θα παρουσιάσουμε το καινούργιο δίσκο στο κοινό.

Υπάρχει κάποιος Έλληνας καλλιτέχνης που θα ήθελες να συνεργαστείς είτε δισκογραφικά είτε επί σκηνής;
Υπάρχουν πολλοί που έχω ήδη συνεργαστεί και πολλοί περισσότεροι που εκτιμώ και θα ήθελα να βρεθούμε μαζί στην σκηνή δισκογραφικά στο επόμενο μου δίσκο θα υπάρχουν κάποια ντουέτα έκπληξη με καταξιωμένους συναδέλφους μου από Ελλάδα και Τουρκία.

Ευχαριστούμε Rukiye και καλή Επιτυχία
Εγώ σας ευχαριστώ πολύ για την χαρά που μου δώσατε να με φιλοξενήσετε στην σελίδα σας.

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας