Γαλάτεια Όλα τα επεισόδια

Γαλάτεια Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30 (Β’ Κύκλος) στον Sigma Κύπρου


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (Δευτέρα 23/10, Β’ Κύκλος)

Η Χριστίνα επισκέπτεται το ορφανοτροφείο μαζί με τον George και η συνάντηση τους με τη Πολύμνια θα φέρει εκπλήξεις. Η Φανούλλα αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει αν ο Καράγιωρκης εμπλέκετε στην υπόθεση με τα όπλα και στις απειλές κατά του Ανδρέα, τον συναντά. Όταν αυτός όμως της ζητά να τον επισκεφτεί στο αρχοντικό δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Στο μεταξύ, η Φανούλλα μαζί με τον Αντζουλή βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους και δίνουν πληροφορίες για τα όπλα ξεχωριστά στον Φοίβο και τον Στράτο. Ποιος όμως από τις δύο πλευρές θα προλάβει; Η Γαλάτεια υπόσχεται στον Πετρή ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βγει το διαζύγιο το συντομότερο. Η είδηση για την απελευθέρωση του Καράγιωρκη έχει επηρεάσει τη Ρίτα και τη σχέση της με τον Παναή που αρχίζει να πιστεύει ότι την χάνει. Την ίδια μέρα γίνονται τα εγκαίνια του νέου καφενέ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (Τρίτη 24/10, Β’ Κύκλος)

O Στράτος και ο Πολυδεύκης είναι έξω φρενών θεωρώντας ότι ο Αντζουλής τους κοροϊδεψε. Στη συνάντηση που θα ακολουθήσει, ο Στράτος προειδοποιεί τον Αντζουλή, ο οποίος όμως συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του. Η Φανούλλα από την άλλη αναλαμβάνει τον Φοίβο λέγοντας του ότι αυτά που βρήκε μπορεί να γίνουν περισσότερα αν της δώσει κάποια… βοήθεια! Ενώ στη συνέχεια μετά τις συμβουλές της Φαρίντα φτάνει στο αρχοντικό για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Καθώς η Ειρήνη δεν αντέχει να βλέπει τη Γαλάτεια στεναχωρημένη ζητά από τον Καράγιωρκη να την… παρηγορήσει. Ο Καράγιωρκης της υπόσχεται ότι θα το κάνει. Ο Στεφανής προσπαθεί να πλησιάσει την Πηνελόπη για την υπόθεση που του ανέθεσε ο Πετρής, αλλά την βρίσκει σε περιπέτειες με τον Λεοντή και τη γυναίκα του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 (Τετάρτη 25/10, Β’ Κύκλος)

Η άφιξη της Φανούλλας στο Αρχοντικό θα αναστατώσει τη Γαλάτεια και οι δύο αδελφές έχουν να πουν πολλά μετά τα τόσα χρόνια που έμειναν χωριστά. Όταν στη συνέχεια θα μιλήσει και με τον Καράγιωρκη, η Φανούλλα θα προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος στην εμπλοκή του πατέρα της, αλλά αυτά που θα της πει θα την μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Ο Στεφανής εξηγεί στην Πηνελόπη για τις πληροφορίες που χρειάζεται σχετικά με τα όπλα και η Πηνελόπη πεπεισμένη πως είναι για το καλό του Αντζουλή και της Φανούλλας, συμφωνεί να τον βοηθήσει. Ο Φοίβος επισκέπτεται και πάλι τη Χριστίνα κάνοντας διερευνητικές ερωτήσεις. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα, με τη βοήθεια της Φαρίντα ετοιμάζει την επιστροφή της στο σπίτι της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 (Πέμπτη 26/10, Β’ Κύκλος)

Η Αλεξάνδρα βάζει σε εφαρμογή το περίπλοκο σχέδιο επιστροφής της στο σπίτι της μητέρας της, κάποιος όμως θα μπει στο δρόμο της. Ο George προειδοποιεί τη Χριστίνα για τον Φοίβο. Στο μεταξύ ενώ η Φανούλλα κατευθύνεται προς το ξενοδοχείο του Φοίβου και όταν βλέπει τον Καράγιωρκη να βγαίνει απ’ αυτό υποπτεύεται ότι ο Φοίβος συνεργάζεται μαζί του. Η Αννέττα εκπλήσσεται όταν μαθαίνει πως η διευθύντρια του βρεφοκομείου αρνείτε όσα έμαθε η Αννέττα από τις νοσοκόμες φίλες της και υποπτεύεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Πηνελόπη έχει έξοδο και κανονισμένη κρυφή συνάντηση στο σινεμά με τον Στεφανή και του εκμυστηρεύεται ότι βρήκε το κατάλληλο άτομο που μπορεί να της αποκαλύψει την κρυψώνα των όπλων. Ο Λεοντής όμως την ακολουθεί και κυριευμένος από ζήλεια, παρεκτρέπεται.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (Παρασκευή 27/10, Β’ Κύκλος)

Η ταλαιπωρημένη Αλεξάνδρα έχοντας σταματήσει το αυτοκίνητο του Καράγιωρκη ζητά τη βοήθεια του ώστε να φτάσει ασφαλής στο σπίτι της Χριστίνας. Η επιστροφή της θα φέρει χαρά αλλά και ανησυχία στη Χριστίνα ως προς το τι της συνέβει. Πετρής και Γαλάτεια συναντιούνται στη μητρόπολη σε μια προσπάθεια της εκκλησίας να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, αλλά η διαδικασία αποδεικνύεται επίπονη και για τα δύο μέρη. Ο Αντζουλής αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Ρίτα την πιθανή εμπλοκή του Καράγιωρκη στην υπόθεση των απειλών κατά του Ανδρέα αφήνοντας υπαινιγμούς ότι μια συνάντηση της μαζί του θα ήταν το μόνο που θα βοηθούσε την κατάσταση. Ο Φοίβος προσπαθεί να δικαιολογήσει στη Φανούλλα την παρουσία του Καράγιωρκη στο ξενοδοχείο του. Η συμπεριφορά του Λεοντή στον κινηματογράφο θα δώσει την ευκαιρία στην Πηνελόπη να τον ενώσει με την οικογένεια του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Γαλάτεια»

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here