Elinna – In Your Sleep (Μαύρη Τρύπα 11/1/17)

Η Elinna είναι μια νεαρή τραγουδίστρια/τραγουδοποιός επηρεασμένη από τη rock και blues μουσική. Σαν ερμηνεύτρια έχει συνεργαστεί με διάφορες μπάντες της πόλης της. Σταδιακά άρχισε να επικεντρώνεται όλο και πιο πολύ στη δημιουργία δικών της κομματιών κι έτσι το 2016 ξεκίνησε τη σύνθεση και ηχογράφηση του πρώτου της προσωπικού δίσκου με τον John Jeff Touch στην παραγωγή.

Το πρώτο της single ‘In your sleep’, ένα κομμάτι με μια ιδιαίτερα ατμόσφαιρα, κυκλοφορεί μαζί με το πρώτο της Official Video clip. Στα κομμάτια της διακρίνονται επιρροές από alternative rock/indie/rock/blues.

Την μπάντα απαρτίζουν ο Γιάννης Πετροβίτσος (κιθάρα) και ο Χρήστος Σολάκης (μπάσο) και στα drums ο Γιώργος Τσιολχάς. Με την προσθήκη των νέων μελών ο ήχος της μπάντας έχει ανελιχθεί σε έναν πιο δυναμικό ροκ ήχο διατηρώντας εξίσου τα μελωδικά του στοιχεία. Οι live εμφανίσεις της μπάντας αποτελούνται από ένα συνδυασμό ήχων από alternative, rock και blues μελωδίες.

Το maxi single κυκλοφόρησε στις 28 Οκτώβρη του 2016 από την WA Records, περιλαμβάνοντας 3 κομμάτια από το Full Album που κυκλοφορεί στις 7 Ιανουαρίου.

Προηγούμενο άρθρο«Ανειδίκευτος εργάτης» με τον Σπύρο Χαριτάτο (7-8 Ιανουαρίου)
Επόμενο άρθροShaya: Το πρόβλημα υγείας και ο ρατσισμός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ