Ο Dj Boom είναι από τη Θεσσαλονίκη και παίζει μουσική εδώ και 23 χρόνια. Ξεκινώντας από την μαγευτική Χαλκιδική και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αγαπημένο τραγούδι του κόσμου αυτόν τον καιρό είναι από τον Οικονομόπουλο, ενώ μιλάει και για το ρεύμα που είχε το τραγούδι Ξημερώματα του Αργυρού.


Αποκλειστική συνέντευξη στο HappyTv.gr

Πόσα χρόνια παίζεις μουσική και πως ξεκίνησες;
Παίζω από το 1994. Ξεκίνησα από την Καλλικράτεια και συγκεκριμένα από το το καφέ του «Aigeas Camping». Μου άρεσε που με κοιτούσε ο κόσμος και τα κορίτσια βέβαια (γέλια) και στην πορεία κατάλαβα ότι το έχω.

Πες μου μερικά από τα μαγαζιά που έχεις παίξει παλιότερα..
Έχω παίξει στο Νάνι νάνι, Βαρελάδικο, Υπνοβάτες, Pr Cluub και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι αυτήν την στιγμή.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη διασκέδαση στην Ελλάδα; Τι ζητάει ο κόσμος;
Ο κόσμος ζητάει ελληνικά και μόνο Ελληνικά. Είναι κάτι φυσικά που με βολεύει πολύ 🙂

Εσύ τι μουσική ακούς;
Πάντα άκουγα μόνο Ελληνικά.

Ποιο τραγούδι κάνει σουξέ αυτήν την εποχή;
Το τραγούδι που έκανε σουξέ φέτος είναι το Ξημερώματα, όμως τώρα περάσαμε όλοι στον Νίκο Οικονομόπουλο και στο τραγούδι «Για κάποιο λόγο»

Υπάρχει κάποιο τραγούδι σαν «άσσος στο μανίκι» που το βάζεις σε περίπτωση που βλέπεις τον κόσμο είναι down και να τους ξεσηκώσεις απότομα;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, γιατί παίζω τόσο γρήγορα που δεν μπορεί να κάτσει ο κόσμος .. πιστεύω είναι θέμα αισθητικής να ανέβει ο κόσμος με μια εισαγωγή με κάποιους άλλους ρυθμούς μουσικής.. άλλα τα Ξημερώματα έκαναν τη διαφορά.

Τι σου αρέσει περισσότερο στο χώρο σου; Τι απολαμβάνεις;
Μου αρέσει να είναι γεμάτο το μαγαζί και να το κάνω «άνω κάτω». Αγαπώ τρελά τη δουλειά μου γιαυτό και συνέχεια ψάχνομαι μουσικά .. βάζοντας και διάφορους ήχους στα κομμάτια που κάνω.

Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί από τον κόσμο την ώρα που παίζεις μουσική;
Αυτό που με ενοχλεί κάποιες φορές είναι όταν με βλέπουν με το ακουστικό στο αυτί και προσπαθούν να μου μιλήσουν ενώ δεν τους ακούω, καθώς και όταν ζητάνε τραγούδια που δεν ταιριάζουν την ώρα που το ζητούν.

Και τι σε ευχαριστεί;
Αυτό που μου αρέσει είναι όταν μαθαίνω πως λένε «Θα πάμε να ακούσουμε Boom» χωρίς να τους απασχολεί σε ποιο μαγαζί θα βρίσκομαι.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια
Δε μου αρέσει να κάνω σχέδια. Δουλεύω καθημερινά για να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα.

Που σε βρίσκουμε αυτόν τον καιρό;
Αυτόν τον καιρό είμαι σε ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζιά και αναφέρομαι στο Glass Palace στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρίσκομαι κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Τις άλλες μέρες βρίσκομαι συνήθως στο The Bar στη Χαλάστρα, στο Pipis Όλα Ελληνικά ή στο Menta.

loading...