Ο Κώστας Κοκκινάκης έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του Ηλιάνα! Ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη του η οποία έκλεισε τα 17 της.


«Πέρασαν 17χρονια από την μέρα που γεννήθηκες,εσύ μεγάλωσες και έγινες γυναίκα ενώ εγώ δεν μεγάλωσα και δεν έγινα γυναικά. Μπορεί όταν γεννήθηκες να έμοιαζες με μαϊμού αλλά αποκριάτικο πάρτι δεν έχασες πότε,ήσουν κανονικό party animal!!Κάποια στιγμή σε ζήτησε ένα τσίρκο αλλά ήθελαν πολλά λεφτά για να σε δώσω και δεν είχα!Χρόνια σου πολλά και αν είπα μια κουβέντα παραπάνω μη μου κάνεις report όπως συνηθίζεις τα τελευταία χρόνια..» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανεβάζοντας» φωτογραφίες από τη βρεφική της ηλικία ως σήμερα.

Πέρασαν 17χρονια από την μέρα που γεννήθηκες,εσυ μεγάλωσες και έγινες γυναικα ενώ εγώ δεν μεγάλωσα και δεν έγινα γυναικα.Μπορει όταν γεννήθηκες να έμοιαζες με μαϊμού αλλά αποκριάτικο πάρτι δεν έχασες ποτε,ήσουν κανονικό party animal!!Κάποια στιγμή σε ζήτησε ένα τσίρκο αλλά ήθελαν πολλά λεφτά για να σε δώσω και δεν είχα!Χρονια σου πολλά και αν είπα μια κουβέντα παραπάνω μη μου κανεις report όπως συνηθίζεις τα τελευταία χρόνια.. @ilianna_kokkinaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Kokkinakis (@kostaskok4) στις

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας