ΑΝΝΕ Επεισόδιο 33 στον ANT1. Το τριακοστό τρίτο και τελευταίο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 22:00. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ζεïνέπ μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν της και για πρώτη φορά αποκαλεί την Γκιονούλ, μητέρα.


ΑΝΝΕ Επεισόδιο 33: O Τζενγκίζ θα γίνει πιο επικίνδυνος και άκαρδος και έτσι κανείς δεν είναι ήρεμος, αφού η Τουρνά ζει μαζί του. Μόλις όμως η Σουλέ μάθει τι έχει κάνει ο Τζενγκίζ, καταλαβαίνει πωςι η υπομονή της εξαντλήθηκε. Παίρνει την απόφαση να τον αντιμετωπίσει και να πει όλη την αλήθεια, παρ’ όλα αυτά, ο Τζενγκίζ συνεχίζει να επιμένει ότι είναι εντελώς αθώος. Έτσι, για άλλη μια φορά, καταφέρνει να μεταπείσει τη Σουλέ.. Η Σουλέ τον σκοτώνει και είναι έτοιμη να μπει στην φυλακή. Ακολουθήστε μας στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ για να μαθαίνετε άμεσα για τις εξελίξεις από το Story.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), Vahide Perçin (Γκιονούλ), Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)
ΣΕΝΑΡΙΟ: Berfu Ergenokon, Merve Gür
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Merve Girgin Aytekin
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MF Yapım

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς (επόμενα και προηγούμενα) του ANT1 «ΑΝΝΕ» εδώ

loading...