ΑΝΝΕ Επεισόδιο 32 στον ANT1. Το τριακοστό δεύτερο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στις 22:00. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Σινάν να σκοτώνεται και όλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η Τουρνά είναι στεναχωρημένη επειδή της λείπει ο Χασάν.


ΑΝΝΕ Επεισόδιο 32: Η Ζεïνέπ θα μάθει επιτέλους την αλήθεια σε σχέση με το παρελθόν της. Μια αλήθεια επώδυνη. Η Γκιονούλ έμεινε 25 χρόνια στην φυλακή, για να προστατέψει την Ζεïνέπ. Για πρώτη φορά, η Ζεïνέπ θα πει την Γκιονούλ, μητέρα. Όταν ο Τζενγκίζ μαθαίνει ότι η Τουρνά θα κληρονομήσει, αποφασίζει να βρει ένα τρόπο να βάλει χέρι σ’ αυτά τα λεφτά. Από την άλλη, η Τζαχιντέ παθαίνει έμφραγμα και η κατάσταση της είναι πολύ επικίνδυνη.. Ακολουθήστε μας στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ για να μαθαίνετε άμεσα για τις εξελίξεις από το Story.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), Vahide Perçin (Γκιονούλ), Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)
ΣΕΝΑΡΙΟ: Berfu Ergenokon, Merve Gür
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Merve Girgin Aytekin
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MF Yapım

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς (επόμενα και προηγούμενα) του ANT1 «ΑΝΝΕ» εδώ

loading...