ΑΝΝΕ Επεισόδιο 29 στον ANT1. Το εικοστό ένατο επεισόδιο της Τούρκικης σειράς που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:00. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τη Μέλεκ μαζί με τον αδερφό της και την Ζεïνέπ να περνούν το χρόνο τους μαζί στο σπίτι της Γκιονούλ και τη Σουλέ να τους ψάχνει.


ΑΝΝΕ Επεισόδιο 29: O Τζενγκίζ θα θεωρήσει υπεύθυνο τον Σινάν για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν στη ζωή του συμπεριλαμβανομένου και του κλεισίματος του μπαρ-εστιατορίου και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Έτσι θα απαγάγει την Ζεïνέπ. Η Γκιονούλ δεν βρίσκει πουθενά την κόρη της και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σινάν.  Ωστόσο, ο τελευταίος δεν ξέρει  πού είναι  και  αρχίζει αμέσως την έρευνα. Δεν μπορεί όμως να βρει ούτε ένα στοιχείο για να εντοπίζει τη Ζεïνέπ. Ακολουθήστε μας στο Instagram κάνοντας κλικ εδώ για να μαθαίνετε άμεσα για τις εξελίξεις από το Story.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), Vahide Perçin (Γκιονούλ), Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)
ΣΕΝΑΡΙΟ: Berfu Ergenokon, Merve Gür
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Merve Girgin Aytekin
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: MF Yapım

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς (επόμενα και προηγούμενα) του ANT1 «ΑΝΝΕ» εδώ

loading...