Σήμερα Παρασκευή 26/2/16, στις 21:50, το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» αναστατώνει την prime time με μία θεατρική αναμέτρηση.

Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα - Ο Μάγος του Οζ vs Οι 12 ένορκοι (26.02.2016)


Από τη μία βρίσκονται οι ηθοποιοί της παιδικής παράστασης «Ο Μάγος του Οζ» με αρχηγό την Νάντια Μπουλέ. Μαζί της οι Άγγελος Μπούρας, Αλεξάνδρα Ούστα, Κωνσταντινος Γιαννακόπουλος και Πελαγία Αγγελίδου. Απέναντί τους «Οι 12 Ένορκοι» που από τον σκληρό χώρο των δικαστηρίων «μετακομίζουν» στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα». Αρχηγός τους είναι ο Χριστόδουλος Στυλιανού. Μαζί του οι Χάρης Μαυρουδής, Βασίλης Παλαιολόγος, Περικλής Λιανός και Γιώργος Γιαννόπουλος.

«Ο Μάγος του Οζ»

vs

«Οι 12 Ένορκοι»

Ετοιμόλογοι και αποφασιστικοι, οι δέκα ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία αναμέτρηση με χιούμορ και έξυπνες ατάκες.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα - Ο Μάγος του Οζ vs Οι 12 ένορκοι (26.02.2016) (3)

 

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα. Αδρεναλίνη και ανατροπή στην prime time του Alpha.

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here