Η Spider Music παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι του Κώστα Γοντικάκη με τον τίτλο «Το Σημάδι».


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού του «Άνεμος Ταξιδιάρης», ο Κώστας επανέρχεται δυναμικά με ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο.

«Το Σημάδι » είναι σε μουσική δική του και στίχους του Δημήτρη Κοντιά, γνωστό σε όλους από την επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου «Ανάσα μου».

Το αποτέλεσμα αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Καλή ακρόαση – Ακούστε το εδώ

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΙΑΣ

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΛΑΟΥΤΟ – ΤΖΟΥΡΑΣ – ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΚΙΘΑΡΑ : ΤΕΡΡΥ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ
ΜΠΑΣΣΟ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΗΤΡΕΝΤΖΗΣ
MIX – MASTER: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ: ΒΙΚΗ ΤΕΡΤΙΓΚΑ
ARTWORK : ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

(P)&(C) 2017 Spider Music

Ο Κώστας Γοντικάκης γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Σε ηλικία 11 ετών επέστρεψε με την οικογένειά του στην Κρήτη και παρέμεινε έως τα 13 του χρόνια και έπειτα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για την κρητική μουσική και αυτό είχε ως συνέπεια να ξεκινήσει μαθήματα λύρας με το γνωστό δάσκαλο Σπύρο Σηφογιωργάκη, ο οποίος και τον καθοδήγησε.

Το 2008 εκπροσώπησε την Ελλάδα, με το δήμο του Ρέντη, σε διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής-χορού στην Κροατία, το οποίο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το 2009 εκπροσώπησε επίσης την Ελλάδα σε φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής στη Βουλγαρία.
Το 2012 μπαίνει στο χώρο της δισκογραφίας με το τραγούδι «Έρωτα εχθρέ., σε μουσική του ίδιου και σε στίχους Χρήστου Ρωσσίδη, που κυκλοφόρησε από τη Melon Music.

Την ίδια χρονιά συνθέτει το τραγούδι «Κατά Βάθος», σε στίχους του Στέλιου Μαργωμένου, με ερμηνευτεί τον Θάνο Μπόλλα. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ένα χασάπικο που παντρεύει αρμονικά τη λύρα με το μπουζούκι.

Το 2013 γεννιέται μια νέα συνεργασία με το ροκ συγκρότημα «ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ» όπου γράφει τη μουσική στο τραγούδι τους «Κυρά κι Αρχόντισσα», ένα τραγούδι για την πατρίδα μας, ενώ στις 28 Οκτωβρίου του 2013 παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Η Μακεδονία κλαίει», σε σύνθεση του ίδιου και σε στίχους του Σταμάτη Δημητρά. Την προώθηση του τραγουδιού καθώς και του ομώνυμο video clip ανέλαβε ο ΕΟΕ (Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων). Τέλη 2014 και ο Κώστας Γοντικάκης υπογράφει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα με τη δισκογραφική εταιρεία Dusty Records με το τραγούδι «Φάρος στο κύμα».
Αρχές του 2016 κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο «Ανάμνηση», σε Μουσική του ιδίου και στίχους της Ερασμίας Πεδιαδιτάκη και τέλος του 2016 το τραγούδι «Δώδεκα φιλιά» ένα τραγούδι για την πατρίδα, σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους της Φαίης Κωνσταντινίδου. Από το 2017 ο Κώστας Γοντικάκης είναι στο δυναμικό της Spider Music .

loading...
Loading...

Αφήστε το σχόλιό σας