Σάρα Εσκενάζη: Βιογραφικό / Ηλικία

Σάρα Εσκενάζη βιογραφικό ηλικία
Το βιογραφικό, η ηλικία, η ημερομηνία γέννησης της Σάρας Εσκενάζη

Πόσο χρονών είναι η Σάρα Εσκενάζη; Ποια η ημερομηνία γέννησης της; Θα δείτε την ηλικία της στο τέλος του άρθρου.

Η Σάρα Εσκενάζη είναι κόρη του ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζυ από το γάμο του με τη Μαίρη. Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της στο Survivor είπε: “Ονομάζομαι Σάρα Εσκενάζη, είμαι ηθοποιός, έχουμε ένα μαγαζί στο Μαρούσι, καφέ μπαρ, ασχολούμαι με το στίβο, μπιτσ βολεϊ παίζω ενίοτε, τοξοβολία. Το Survivor για μένα είναι μία περιπέτεια που θέλω να ζήσω και μια τρομερή εμπειρία ζωής. Ο αθλητισμός σίγουρα θα με βοηθήσει, η τοξοβολία θα με βοηθήσει στην ηρεμία που έχουμε εκείνη τη στιγμή για να πετύχουμε το στόχο μας και πρέπει να υπάρχει στόχος σε όλα τα πράγματα. Αυτό που με συμβουλέψανε οι φίλοι μου να είμαι στο νησί, είναι να είμαι ο χαρακτήρας μου. Στο νησί θα είμαι ο χαρακτήρας μου, δεν έχει σχέση με την υποκριτική γιατί στην υποκριτική πρέπει να διαβάσεις κάποιο ρόλο για να παίξεις.. η ζωή είναι ζωή. Τη νίκη μου θα την αφιερώσω στους γονείς μου, στους φίλους μου..

Θέατρο

Η Σάρα Εσκενάζη μετά την συμμετοχή της στο Survivor πρωταγωνίστησε στην παιδική θεατρική παράσταση “Η νεράιδα του φεγγαριού” σε κείμενο και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου. Μια νύχτα με πανσέληνο η όμορφη νεράιδα του φεγγαριού κοίταξε κάτω στη γη και είδε το φτωχό γέρο-Τακιτόρι να είναι απογοητευμένος από τη ζωή του. Τον λυπήθηκε και του έστειλε όνειρα τόσο γλυκά που ο γέρος ξαναβρήκε τη χαρά και την αισιοδοξία του. Αλλά ο μεγάλος Άρχοντας του Φεγγαριού θύμωσε με τη νεράιδα και την καταδίκασε να ξαναγεννηθεί σαν άνθρωπος.

Τηλεόραση

Η Σάρα Εσκενάζη πριν τη συμμετοχή της στο Survivor είχε μια συμμετοχή στη σειρά του ΑΝΤ1 “Daddy Cool”. Συγκεκριμένα στο 5ο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 12 Μαΐου 2016, έχοντας το ρόλο της Σάρας Αυγερινού.

Βιβλίο

Η Σάρα Εσκενάζη το 2018 κυκλοφόρησε το βιβλίο της με αφηγήματα από την εμπειρία της στο Survivor. Το βιβλίο φέρει τον τίτλο “Οι Μαχητές της Καραϊβικής”. «Η διαδρομή μιας μαχήτριας στη μακρινή Καραϊβική από την πρώτη μέρα έως την τελευταία. Εκατόν σαράντα ημέρες με πείνα, τραυματισμούς, εντάσεις, αλλά και έντονες συγκινήσεις, μαζί με ένα ατύχημα που της σημάδεψε τη ζωή. Έφυγε με χαμόγελο και γύρισε με… χαμόγελο!»

Σάρα Εσκενάζη Ηλικία – Ημερομηνία γέννησης

  • Η Σάρα Εσκενάζη έχει γεννηθεί στις 29 Μαΐου 1987
  • Είναι 31 χρονών
  • Έχει έναν αδελφό, τον Λέοντα
Προηγούμενο άρθροΛευτέρης Ελευθερίου: Βιογραφικό / Ηλικία
Επόμενο άρθροΣάββας Πούμπουρας: Βιογραφικό / Ηλικία