The Voice: Όλες οι εξελίξεις του 2ου επεισοδίου Πέμπτη 17/11/16

Η πρώτη διαγωνιζόμενη στο αποψινό επεισόδιο του The Voice ήταν η Θεώνη από τη Γεωργία. Την καρέκλα πρώτη γύρισε η Έλενα Παπαρίζου και στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης. H παίκτρια τραγούδισε ακαπέλα για λίγο και ένα τραγούδι από την πατρίδα της μετά από επιθυμία του ενός από τους coache. Η Θεώνη επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

the-voice-17-11-16-theoniΟ δεύτερος παίκτης που διαγωνίστηκε ήταν ο Παναγιώτης Αβαγιανός, φίλος της πρώτης παίκτριας, ο οποίος τραγούδησε το “Εξ’ επαφής”. Ο coache που γύρισε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης και έτσι μπήκε στην ομάδα του.

the-voice-17-11-16-panagiotis-avagianosΗ τρίτη υποψήφια για το The Voice ονομάζεται Νάντια 24 ετών και τραγούδησε το Ματώνω. Δυστυχώς δεν γύρισε κανείς από τους coaches.

the-voice-17-11-16-nantiaΟ τέταρτος είναι ο Γιάννης 21 χρονών από την Κύπρο, όπου τραγούδησε το Crazy και γύρισαν από την πρώτη στιγμή η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Λίγο πριν το τέλος πάτησε το κουμπί και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο παίκτης επέλεξε να πάει με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

the-voice-17-11-16-giannis

Η 19χρονη Δήμητρα Ευδαιμων από την Αθήνα, πήγαινε σε μουσικό σχολείο. Διάλεξε το The Voice γιατί πιστεύει πως θα πάρει πολλά πράγματα. Θα ήθελε να γυρίσει ο Ρουβάς ή η Παπαρίζου γιατί είναι πιο κοντά σε εκείνη μουσικά. Τραγούδησε το So What όμως δυστυχώς δε γύρισε κανείς.

the-voice-17-11-16-dimitra-evdaimonΗ επόμενη παίκτρια ήταν η Έμυλη 18 χρονών από τον Πειραιά και τραγούδησε το Φοβάμαι. Το κουμπί πάτησαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωστής Μαραβέγιας. Η ίδια επέλεξε να πάει στην ομάδα του Σάκη.

the-voice-17-11-16-emyliΗ Ραφαέλα από τη Θεσσαλονίκη, είναι καθηγήτρια μουσικής και τραγουδάει κυρίως παραδοσιακά. Επέλεξε να πει τον Ικαριώτικο.
Το κουμπί πρώτος πάτησε ο Κωστής Μαραβέγιας και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Σάκης Ρουβάς.

the-voice-17-11-16-rafaelaH Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την επιθυμία της να χορέψει και η ορχήστρα ξανά έπαιξε το τραγούδι με την παίκτρια να τραγουδάει και την Παπαρίζου να χορεύει μόνη της και το κοινό να χειροκροτάει. Στη συνέχεια την συνόδεψε στο χορό και ο Σάκης Ρουβάς.

Η παίκτρια επέλεξε τον Κωστή Μαραβέγια για coache της.

Ο επόμενος παίκτης ο Νίκος Δούρος είναι από την Κάρυστο. Ο διαγωνιζόμενος αν και επαγγελματίας με πολύ καλή φωνή, έκανε στην αρχή ένα λάθος το οποίο ίσως ήταν η αιτία που δε γύρισε κανείς από τους τέσσερις.

Η Δέσποινα 19 ετών είναι από τη Ζάκυνθο και τραγούδησε το Lost on you. Το κουμπί πάτησαν πρώτοι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου και στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας. Η Δέσποινα επέλεξε να βρεθεί στην ομάδα της Έλενας.

the-voice-17-11-16-despoina

Η Μαίρη Τρενταφύλλοβα 22 ετών από τη Βουλγαρία κατάφερε να κάνει να γυρίσουν οι τρεις coache από τους τέσσερις. Αυτός που δε γύρισε ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Η παίκτρια διάλεξε να ενταχθεί στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

the-voice-17-11-16-mairi-trentafyllovaΟ Μάκης από την Ιεράπετρα είναι 32 χρονών και έχει ψητοπωλείο. Ξεκίνησε να τραγουδάει για πλάκα και στην πορεία το πήρε σοβαρά. Το είδος της μουσικής που του αρέσει είναι Χιπ χοπ, Ρέγκε και Ροκ.
Είπε ένα τραγούδι από το συγκρότημα Ρόδες και συγκεκριμένα το “Για την αγάπη αυτή”
Πρώτος σχεδόν στα πρώτα δευτερόλεπτα πάτησε ο Μαραβέγιας και αμέσως μετά η Παπαρίζου. Έπειτα γύρισε και ο Πάνος Μουζουράκης. Σε ποιανού ομάδα πήγε; Στου Κωστή Μαραβέγια.

the-voice-17-11-16-makis-apo-tin-ierapetra

Η επόμενη συμμετοχή ήταν η Ζωή. Δυστυχώς δεν πάτησε κανείς από τους τέσσερις το κουμπί για να την βάλει στο παιχνίδι, ωστόσο δε φάνηκε να την πήρε από κάτω.

the-voice-17-11-16-zoi

Στη συνέχεια διαγωνίστηκε η Μέλπω Δημητρίου από την Κύπρο. Η παίκτρια είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδάκια. Ωστόσο θα ήθελε να της δωθεί η ευκαιρία να κάνει και το όνειρο της. Η Μέλπω τραγούδησε το “Ιστορία μου αμαρτία μου” και γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης, στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας. Τελικά πήγε στην ομάδα του Πάνου.

Ο 32χρονος Κωνσταντίνος από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ερμήνευσε το “Το Ξέρω θα ρθεις”. Δυστυχώς όμως δεν πάτησε κανείς το κουμπί για να γυρίσει.

the-voice-17-11-16-konstantinos

the-voice-17-11-16-melpo-dimitriouTHE VOICE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣTHE VOICE ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Προηγούμενο άρθροΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ 17-11-16 @ Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της 1758ης κλήρωσης
Επόμενο άρθροΠοια τραγουδίστρια φωτογραφίζει ο Θωμάς Χρυσοχοΐδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ