ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage @ Μελάς και Τερλέγκας μαζί

ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage Μία συνεργασία έκπληξη!

Από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου «Τα λέμε λαϊκά» δια στόματος Ζαφείρη Μελά και Βασίλη Τερλέγκα, είναι ο τίτλος της νυχτερινής συνεργασίας-έκπληξη που κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα σε ένα ολοκαίνουργιο νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά, το «ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage», που βρίσκεται στην Ομηρίδου Σκυλίτση 6Α στην Πλατεία Υποδαμίας. Δύο «μεγάλες» λαϊκές φωνές συναντιούνται επί σκηνής, υποσχόμενοι να κάνουν αυτό που υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια, να αποθεώσουν το καλό λαϊκό τραγούδι και το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Ζαφείρης Μελάς και ο Βασίλης Τερλέγκας, έχοντας μαζί τους την Εβίτα Σερέτη, τη Βασιλική Μπέλλου, αλλά και μία ομάδα ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών, από τα μέσα Φεβρουαρίου μπαίνουν δυναμικά στην αρένα της διασκέδασης!

ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage Μελάς

O Ζαφείρης Μελάς ένας λαμπρός άνθρωπος, ένας εκλεκτός καλλιτέχνης, ένα πολύτιμο στολίδι του ελληνικού τραγουδιού, ο πάντα δικός μας, απλός, και προσιτός άνθρωπος. Γεννήθηκε στην Ξάνθη στις 13 Οκτωβρίου και μεγάλωσε σε μία γειτονιά ανάμεσα σε φτωχούς ανθρώπους αλλά με πλούσια αισθήματα. Σταθμός στη ζωή του ο χαμός των γονέων του, κάτι το οποίο τον ανάγκασε να μείνει μόνος του ανάμεσα σε τρεις αδερφές σε πολύ τρυφερή ηλικία. Συγκυρίες οι οποίες ανάγκασαν τον Ζαφείρη, να μάχεται, να παλεύει, και να αγωνίζεται στη ζωή από μικρός. Μέσα από αυτόν τον διαρκή αγώνα όμως, του δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει προς τα έξω τον εκρηκτικό δυναμισμό που τον διακρίνει, την αστείρευτη αγάπη που τρέφει για τους συνανθρώπους του και φυσικά το μοναδικό μουσικό και τραγουδιστικό του ταμπεραμέντο. Αυτά τα χρόνια αποτέλεσαν τη σφραγίδα της δημιουργικότητάς του. Από μικρή ηλικία η τάση του για την μουσική το τραγούδι ξεχώρισε. Έτσι βρέθηκε να τραγουδά σε συγκροτήματα δημοτικού τραγουδιού. Εκεί έμαθε, και αγάπησε τα δημοτικά. Μέσα από αυτή την τραγουδιστική του περιπλάνηση εντοπίσθηκε από τον Αντώνη Σταμπούλη και τον Πόλυ Βαιραμιδη, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρείας Cosmos Records. Αυτό στάθηκε ορόσημο στην καλλιτεχνική του στερέωση, στο ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Έκτοτε άλλαξε και η ζωή του Ζαφείρη. Η ανοδική του πορεία είχε ήδη ξεκινήσει και το λαμπερό του ταλέντο είχε ήδη αρχίσει να φωτίζει.

ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage Τερλέγκας

Ο Βασίλης Τερλέγκας γεννήθηκε στο Πεύκο Καλαβρύτων, στις 29 Ιουνίου 1961. Από νωρίς φάνηκε η κλίση του στο τραγούδι. Σε ηλικία μόλις δεκατριών ετών ξεκίνησε να τραγουδά διπλά σε μεγάλα ονόματα της εποχής. Ήρθε στην Αθήνα όταν ήταν δεκαέξι ετών και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι. Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη κ.ά. Τα περισσότερα τραγούδια που εχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής. Ζει στην Παιανία με τους 3 γιους και τη μητέρα του.

ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage Τιμές φιάλης

Σύντομα

ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage Τηλέφωνο Οδός

Τηλέφωνο κρατήσεων Ομηρίδου Σκυλίτση 6Α

loading...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ