Η Νταϊάν Κόχυλα σήμερα Σάββατο 8 Μαρτίου φτιάχνει γιουβαρλάκια αυγολέμονο με λάχανο αλλά μας δείχνει και τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξουμε ένα κλασσικό και δύσκολο πιάτο: τα ντολμαδάκια.
Η έμπνευση της μαμάς για σπιτικό φαγητό όμως δεν σταματά εδώ. Η Νταϊάν, στο δεύτερο μενού που προτείνει, ετοιμάζει ένα νόστιμο και υγιεινό κοτόπουλο με ψημένες μελιτζάνες και μετατρέπει ένα σπανακόρυζο σε γευστική έκπληξη χρησιμοποιώντας μαστίχα.