“Τι θα φάμε σήμερα μαμά;” Αφράτο και γευστικό τσουρέκι

Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.

Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!

Πάσχα χωρίς τσουρέκια και αυγά δεν γίνεται! Αυτό το Σάββατο 12 Απριλίου, η Νταϊάν στην εκπομπή “Τι θα φάμε σήμερα μαμά;”, βάφει πασχαλινά αυγά και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρουμε για να φτιάξουμε το πιο αφράτο και γευστικό τσουρέκι.
Η έμπνευση όμως της μαμάς Νταϊάν δεν σταματά ποτέ. Στο δεύτερο μενού, μαγειρεύει μυδοπίλαφο και κριθαρότο και αποδεικνύει ότι τα νηστίσιμα φαγητά μπορούν να είναι και νόστιμα!

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινή “Νόστιμη Γη” την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 20:00
Επόμενο άρθρο“The Voice” Team Μελίνας Ασλανίδου: Ποιους παίκτες έσωσε το κοινό;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ