[Φωτογραφίες] Τhe 2night Show – Οι καλεσμένοι Τετάρτη και Πέμπτη (27-28/1/2016)

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την Τετάρτη 27/1/16 στις 23:15, φιλοξενεί στο “Τhe 2night Show” τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, ο οποίος μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του σε Αμερική και Γερμανία και θα αποκαλύψει για το πόσο κοντά έφτασε προκειμένου να πάρει ένα ρόλο στο «PrisonBreak» και στην ταινία «300».

Η Ελληνίδα εγγαστρίμυθος, Κατερίνα Σοπίδη, εμφανίζεται στο πλατό με τις κούκλες της και χαρίζει ένα σόου μοναδικό.

Στην παρέα του “Τhe 2nightShow” βρίσκεται ακόμα, ο Κώστας Χρηστίδης, ο Έλληνας συνθέτης που διαπρέπει στο Hollywood με την μουσική του αλλά και η Αυγή Βουτσινά, η ακτιβίστρια που έριξε την «κότα- καμικάζι» στο Μαξίμου.

Ο Κρητικός τραγουδοποιός, Μιχάλης Τζουγανάκης, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις συζητάει με τον Γρηγόρη για την αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι, ενώ η Τιτίκα Στασινοπούλου μιλάει για όλους και για όλα.. για τον γιο της καθώς και για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Παπαζήση.

Την Πέμπτη 21/1/16 στο “Τhe 2nightShow”, έρχεται ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας ή αλλιως ο «Θειούλης», της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του και το θέατρο. Μια από τις λίγες γυναίκες μηχανικούς η Γιούλη Νταλούση αναστατώνει με την παρουσία της και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, θα εγκαινιάσει ένα νέο παιχνίδι με άφθονο γέλιο και φαντασία, μιλά για τον νέο του ρόλο στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Χωρίς εσένα” αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Το Ραδιοφωνικό ταίρι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου και αποκαλύπτει τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση. Στη συνέχεια μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο μιμήσεων και μας υπόσχονται απίστευτο γέλιο!

Η Ελένη Χατζίδου τραγουδάει ζωντανά στο πλατό το νέο της τραγούδι με τίτλο “Εμμονή” και ανεβάζει τη διάθεσή στα ύψη, ενώ εκμυστηρεύεται την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή επισκιάζει την επαγγελματική της πορεία.

 

Προηγούμενο άρθροΜπρούσκο: Ο Νεκτάριος, μιλάει σκληρά στον…
Επόμενο άρθρο“Δεν έχουν ΤΣΙΠρΑ πάνω τους” ΘΕΑΤΡΟ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ