Μπρούσκο


Μπρούσκο

Μπρούσκο Επεισόδια 404, 405, 406, 407, 408

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μπρούσκο» του ANT1; Η είδηση πως η Μάρθα έπεσε σε κώμα, αναστατώνει…

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 408 (τρίτος κύκλος)

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 408 Η Μελίνα περνάει δραματικές στιγμές, καθώς είναι διχασμένη ανάμεσα στην…

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 407 (τρίτος κύκλος)

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 407 Ο Νικηφόρος καταφέρνει να ξεφύγει από τις επίμονες ερωτήσεις του…

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 403 (τρίτος κύκλος)

Δείτε τι θα δούμε στο Μπρούσκο και συγκεκριμένα στο Επεισόδιο 403 Η προσκόλληση της Στεφανίας στη Μελίνα, προβληματίζει έντονα τον Σήφη….

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 397 (τρίτος κύκλος)

Ο Αχιλλέας, ο Νεκτάριος, η Μελίνα και η Αναστασία ζουν δραματικές στιγμές, καθώς είναι πλέον σίγουροι πώς αυτό που συνέβη στον Ματθαίο, μέσα στη θάλασσα ήταν μοιραίο για τη ζωή του.

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 396 (τρίτος κύκλος)

Όλοι είναι ανάστατοι αφού μέχρι στιγμής, ο Ματθαίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, και όλα δείχνουν προς το χειρότερο.. Παράλληλα ο Μηνάς, λέει στον Σήφη για την εξαφάνιση του Ματθαίου κι ο Σήφης σπεύδει να συμπαρασταθεί.

Μπρούσκο

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 395 (τρίτος κύκλος)

Αχιλλέας, Μελίνα, Νεκτάριος και Αναστασία, αρνούνται να δεχτούν πως ο Ματθαίος δεν ζει και παλεύουν να εμψυχώσουν ο ένας τον άλλον, η αυτοκτονία όμως ενός πασίγνωστου άντρα στην Κύπρο τους προκαλεί εκ νέου αναστάτωση.

Μπρούσκο

Μπρούσκο – Επεισόδιο 394 (τρίτος κύκλος)

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Ματθαίο και ενώ όλοι είναι σίγουροι πώς αυτό που του συνέβη έγινε στη θάλασσα, ανακαλύπτουν το αυτοκίνητό του και τα προσωπικά του αντικείμενα.