Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η Λένα θα πέσει από τα σύννεφα μόλις ανακαλύψει τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του Σίμου την ώρα που παίζουν επιτραπέζιο. Ο Σίμος πιστεύει πως η Λένα δεν είναι απλά τυχερή, αλλά έχει χάρισμα και θέλει να την πείσει να πάνε στο καζίνο.
Η Βούλα χαίρεται πολύ με μία επαγγελματική πρόταση των κουνιάδων του Μηνά, η οποία όμως αναστατώνει τον Μηνά. Προσπαθώντας να την αποφύγει με πλάγιο τρόπο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πως δεν τα καταφέρνει στα ψέματα…
Ο Ηλίας είναι σίγουρος πως η Μαρίνα μαγειρεύει διάφορες λιχουδιές, οι οποίες όμως εξαφανίζονται αμέσως, με μυστηριώδη τρόπο. Προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.
Η Νικολέτα προσπαθεί να πείσει τον Διονύση να βγουν με τους φίλους τους, διότι από τότε που έκαναν το μωρό έχουν κλειστεί μέσα στο σπίτι. Ο Διονύσης δεν εμπιστεύεται κανέναν για να κρατήσει την μικρή…


Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου η Λένα επιθυμεί να πάρει δίπλωμα οδήγησης και θα ζητήσει από το Σίμο να της κάνει μαθήματα. Αν και τρακάρει το αυτοκίνητο, δεν πτοείται και εξακολουθεί να θέλει το δίπλωμα! Η Μαρίνα γράφεται σε ένα σεμινάριο για πλέξιμο. Παρά τις προσπάθειές της, δεν τα καταφέρνει τόσο καλά με τις βελόνες και τα νήματα. Κάποιος άλλος μες στο ίδιο σπίτι φαίνεται να είναι το κρυφό ταλέντο… Ξαφνικά όλα τα φυτά της αυλής καταστρέφονται με περίεργο τρόπο. Βούλα και Μηνάς, ανακαλύπτουν ότι εδώ, τα προβλήματα τους θα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ότι στον Πειραιά… Η Νικολέτα έχει δει ένα χαριτωμένο κουταβάκι και θέλει να το υιοθετήσουν, γιατί τα κατοικίδια κάνουν καλό στα παιδιά. Ο Διονύσης όμως αντιδρά… γιατί προτιμάει τις γάτες!

loading...