Γαλάτεια Όλα τα επεισόδια

Τα επεισόδια της σειράς Γαλάτεια με αρίθμηση: 101, 102, 103, 104, 105. Η νέα σειρά εποχής του Σίγμα (Κύπρου) «Γαλάτεια» καθημερινά στις 19:20.


1Γαλάτεια επεισόδιο 101 (Δευτέρα 23/01/2017)

Το χωριό είναι συγκλονισμένο από τα θλιβερά μαντάτα για τον θάνατο του Στεφανή. Ο Χαμπής και η Βασιλού είναι απαρηγόρητοι και η Ρίτα αναλαμβάνει να μεταφέρει τα νέα στην τραγική Φανούλλα. Ο Στράτος ανακαλύπτει πως η Ευμορφία και ο Πολυδεύκης του λένε ψέματα ενώ συναντιέται και με την Γαλάτεια που θέλει όλο και περισσότερο να αναλάβει δράση στην αντίσταση. Καράγιωρκης, Αντζιουλής και μουχτάρης ανησυχούν για τον καινούργιο διευθυντή του μεταλλείου ενώ ο Καράγιωρκης πηγαίνει στην Μόρφου θορυβημένος από τα νέα της επίσκεψης του Πετρή εκεί. Στη συνέχεια η Γαλάτεια μαθαίνει κι αυτή τα τραγικά νέα για τον Στεφανή.

2Γαλάτεια επεισόδιο 102 (Τρίτη 24/01/2017)

Η Γαλάτεια φτάνει στο χωριό για να συμπαρασταθεί στη Φανούλλα που ζει τον δικό της μαρτύριο μετά την είδηση για το θάνατο του Στεφανή. Ο Καράγιωρκης θυμώνει όταν πληροφορείτε ότι η Γαλάτεια επέστρεψε στο χωριό, αλλά αναγκάζεται να την αφήσει να μείνει με τη Φανούλλα. Η Ρίτα του κάνει θέμα για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη Γαλάτεια. Η Πολύμνια μαθαίνει ότι ο Στράτος πήγε στην Μόρφου. Ο Στράτος ενημερώνει την Ευμορφία για μια αναπάντεχη διαταγή. Ο Πετρής συναντά τυχαία τη Γαλάτεια στο σπίτι της Φλουρεντζούς. Ο Μιχαηλάς απειλεί απροκάλυπτα την Πολύμνια ότι θα αποκαλύψει την σχέση της με τον Στράτο, στον Καράγιωρκη.

3Γαλάτεια επεισόδιο 103 (Τετάρτη 25/01/2017)

Ακόμα ένα τηλεγράφημα φτάνει στον καφενέ και μαθαίνουν ότι το λείψανο του Στεφανή φτάνει στην Κύπρο. Ο Πετρής αναλαμβάνει να κανονίσει τα της κηδείας. Η Πολύμνια εκμυστηρεύεται στον Πολυδεύκη πως ο Μουχτάρης την εκβιάζει γιατί την είδε με τον Στράτο. Η Ευμορφία ενημερώνει τον Πολυδεύκη για την άμεση αναχώρηση της από την Κύπρο αλλά υποψιάζεται πως ο Στράτος ευθύνεται γι’ αυτό επειδή φοβάται μήπως τον αποκαλύψει. Η Ρίτα υποχρεώνεται από τον Αντζουλή να πάει να δουλέψει στο καμπαρέ, παρ’όλο το πένθος της. Ο Καράγιωρκης βάζει ανθρώπους του να προσέχουν την Γαλάτεια και στο χωριό…

4Γαλάτεια επεισόδιο 104 (Πέμπτη 26/01/2017)

Η Γαλάτεια και ο Πετρής ταλαιπωρούνται από την απόσταση που τους έχει επιβληθεί ακόμα και στο χωριό. Ο Πολυδεύκης συστείνη στη Γαλάτεια να είναι προσεχτική όσον αφορά το θέμα της κατασκοπίας ακόμα και από τον Στράτο. Ο Αντζουλής προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Φανούλλα αλλά εκείνη τον κατηγορεί για την κατάληξη του Στεφανή και αποφασίζει να σταθεί κοντά στην οικογένεια του αρραβωνιαστικού της, που πια την αποδέχεται. Ο μουχτάρης περίεργος για την ξαφνική αποχώρηση της Ευμορφίας βρίσκεται μπροστά στις απειλές του Στράτου και του Πολυδεύκη, που τον εκβιάζουν με την σειρά τους να αφήσει ήσυχη την Πολύμνια. Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να μάθει τα κίνητρα της επίσκεψης του Πετρή στου Μόρφου, ανησυχώντας για το τι μπορεί να έχει εναντίον του σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του πεθερού του. Η Πολύμνια μη αντέχοντας τις ενοχές της αποφασίζει να εξομολογηθεί τις αμαρτίες της.

5Γαλάτεια επεισόδιο 105 (Παρασκευή 27/01/2017)

Όλοι περιμένουν το άψυχο σώμα του Στεφανή, που θα έρθει σήμερα στο λιμάνι της Λεμεσού και για την κηδεία που θα ακολουθήσει. Η Αντρονίκη διερωτάτε γιατί ο Πετρής ρωτά να μάθει για τον πατέρα της και τον πεθερό του Καράγιωρκη ενώ κάτι μια συνομιλία του Μουχτάρη και του Καράγιωρκη που θα κρυφακούσει θα τη βάλει σε περισσότερες υποψίες. Ο Στράτος ζητά από τον Αντζουλή πληροφορίες για κάποιους ύποπτους πελάτες στο καμπαρέ. Ο Πολυδεύκης επαναλαμβάνει τον πόθο του να δει το γιο του και σκέφτεται ότι θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο για να πάει να τον βρει. Η Ερατώ του λέει ότι θα τον στηρίξει σε οτι αποφασίσει. Ο Στράτος προσπαθεί να μιλήσει και πάλι στην Πολύμνια αλλά εκείνη αυτή τη φορά τον διώχνει λέγοντας ότι θα ήθελα να φύγει από το χωριό για να τον αποφύγει. Ένας καταπονημένος άγνωστος έρχεται στα Πυτίθκια. Η Φανούλλα, η Βασιλού και η Αννέττα περιμένουν τον Χαμπή και τον Πετρή να φτάσουν με το πτώμα του Στεφανή. Όταν όμως εκείνοι φτάνουν φέρνουν μαζί τους δυσάρεστα νέα…

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Κρίστοφερ Γκρέκο – Καράγιωρκης
Άλκηστης Παυλίδου – Φλουρεντζού
Δέσποινα Μπεμπεδέλη – Μαριγώ
Ειρήνη Κωνσταντίνου – Πολύμνια
Κώστας Δημητρίου – Αντζουλής
Ανδρέας Μελέκκης – Μιχαηλάς (μουχτάρης)
Ανδρέας Αργυρίδης – Χαμπής
Νεοκλής Νεοκλέους – Κυριάκος
Χριστιάνα Λάρκου – Ανδρονίκη
Βαρβάρα Χριστοφή – Γαλάτεια
Χρήστος Τουμάζου – Πετρής
Ιάκωβος Χατζηβασίλη – Στεφανής
Μάρα Κωνσταντίνου – Μαργαρίτα
Ελευθερία Ανδρέου – Φανούλλα
Πάολα Χατζηλαμπρή – Ερατώ
Βασίλης Μιχαήλ- Πολυδεύκης
Μιχάλης Τερλικκάς – Ποιητάρης
Βαλεντίνα Σοφοκλέους – Βασιλού
Χριστιάνα Θεοδώρου – Αννέτα

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Σοφοκλέους και Ελένη Καούλα
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κύρος Ρωσσίδης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωστόπουλος και Πάρις Προκοπίου

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here