Η νέα σειρά «Ένα αστέρι γεννιέται» κάνει πρεμιέρα στο Mega τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00. Η ιστορία της Χασρέτ και του Μουράτ, δύο νέων που τους ενώνει η μουσική και ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν πολλά…


Διαβάστε για τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς:

Χασρέτ (Tuba Büyüküstün)

Η Χασρέτ είναι μια 19χρονη τσιγγάνα. Είναι μια όμορφη κοπέλα, έντονα συναισθηματική, γεμάτη ζωή, θάρρος και αισιοδοξία. Παρά το ατίθασο και φλογερό της ταμπεραμέντο, είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους γύρω της και η καλή της καρδιά την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στη φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, όπου ζει με τα ετεροθαλή αδέλφια της. Ο πατέρας της είναι στη φυλακή και δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της. Έχει πολύ καλή φωνή αλλά της λείπει η εκπαίδευση που θα απογείωνε το ταλέντο της.

Μουράτ (Cansel Elcin)

Ο Μουράτ είναι ένας 30χρονος, ταλαντούχος συνθέτης, διάσημος για τα κλασικά του έργα. Κατάγεται από πλούσια οικογένεια διανοούμενων και σπούδασε πολλά χρόνια στην Αμερική. Τώρα εκτός από πετυχημένος συνθέτης, είναι και καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Μπορεί να περιτριγυρίζεται από θαυμαστές και φίλους, αλλά ο Μουράτ είναι ένας άνθρωπος συναισθηματικά απρόσιτος και φαινομενικά σκληρός. Δεν ήταν πάντα έτσι: στο παρελθόν βίωσε ένα μεγάλο τραύμα, όταν η αγαπημένη του αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του. Το συμβάν αυτό «σκότωσε» την ευαισθησία του και τον έκανε να οχυρώσει τα συναισθήματά του πίσω από ένα τείχος ψυχρότητας και αδιαφορίας.

Λεβέντ (Onur Saylak)

Ο Λεβέντ είναι ο καλύτερος φίλος του Μουράτ από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Αμερική. Ο Λεβέντ προτίμησε να ασχοληθεί πιο πρακτικά με τη μουσική βιομηχανία και είναι μουσικός παραγωγός. Είναι φιλόδοξος, πραγματιστής και κυνηγά την επιτυχία.

Νεσρίν (Ayda Aksel)

Είναι η μητέρα του Μουράτ. Μια περήφανη και αλαζονική γυναίκα που κατάγεται από μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης. Ασχολείται με τις τέχνες, μιλά πολλές γλώσσες και δίνει μεγάλη σημασία στη μόρφωση και την προσωπική καλλιέργεια. Θέλει να δίνει την εντύπωση της μοντέρνας και προοδευτικής αλλά στην πραγματικότητα είναι τυπολάτρισσα και κομφορμίστρια.

Γκιουλνάζ (Günay Karacaoğlu)

Η Γκιουλνάζ είναι η μεγάλη αδελφή της Χασρέτ, από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους. Έμεινε ορφανή από μητέρα νωρίς και αυτό την έκανε να μεγαλώσει γρήγορα. Για να βγάλει τα προς το ζην δουλεύει ως μοδίστρα.

«Ένα αστέρι γεννιέται» από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013
και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 στο Mega.

Πρωταγωνιστούν: Tuba Büyüküstün (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Günay Karacaoğlu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayşe Şule Bilgiç (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hülya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinç (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Şeşen (Ετχέμ) και ο Ünal Silver (Μπουρχάν)
Σενάριο: Gul Dirican, Sertaç Ergin
Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan

loading...